Відбулися 9 аукціонів із продажу спецдозволів на користування надрами

Відбулися 9 аукціонів із продажу спецдозволів на користування надрами
Зображення асоціативне. Джерело: https://shorturl.at/hijsV

В четвер, 06.06.2024, Державна служба геології та надр України провела 9 із 11 запланованих аукціонів з продажу спецдозволів на користування надрами. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані майданчика UBIZ.ua, акредитованого АТ «Прозорро.Продажі».

Найпопулярнішим і найдорожчим лотом стало родовище гравію, піщано-галькового матеріалу і піску в Івано-Франківській обл..

 

Якщо всі переможці торгів сплатять свої цінові пропозиції, державний бюджет отримає від продажу спецдозволів 29 580 877,99 грн.

NADRA.INFO публікує огляд результатів із посиланням на дані YouControl про власників компаній-переможців.

Пісок

За родовище Баловне (ділянки №1 та №2) (Миколаївська область, Миколаївський район) змагалося двоє. Ціна стартувала з 254 839,2 грн. Остаточні ставки учасників:

Переглянути торги – за посиланням.

 

Ділянка Балка Довга (Харківська область, Красноградський район), геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою і подальшим видобуванням/промисловою розробкою (ГВ+ДПР+ПР) – також зібрала двох охочих. ТОВ «Дріллек» (ініціатор) участі в аукціоні не брало. Ціна стартувала з 76 800 грн. Остаточні пропозиції:

Переглянути торги – за посиланням.

 

За право користуватися Вільбівненською ділянкою, включаючи Вільбівненське родовище (ділянка поза межами Південної ділянки) (Рівненська область, Рівненський район), ГВ+ДПР+ПР – змагалися двоє. Початкова вартість –

2 497 605,79 грн. Остаточні пропозиції:

Переглянути торги – за посиланням.

 

Двоє учасників прийшли і на торги ділянкою Коханівська (Львівська область, Яворівський район), ГВ+ДПР+ПР. Ціна стартувала з 785 920 грн. ТОВ «Галатея» (ініціатор) участі в аукціоні не брало. Остаточні пропозиції:

Переглянути торги – за посиланням.

 

Гравій, піщано-гальковий матеріал, пісок

Пʼятьох учасників зібрав аукціон з продажу спецдозволу на Видинівське родовище (Івано-Франківська область, Коломийський район), ГВ+ДПР+ПР. Ціна стартувала з 2 439 888,61 грн. Остаточні пропозиції:

Переглянути торги – за посиланням.

Глина 

За Рудниківське родовище (Івано-Франківська область, Коломийський район), видобування – змагалися двоє. Ціна стартувала з 99 388,8 грн. Остаточні пропозиції:

Переглянути торги – за посиланням.

 

Підземні води теплоенергетичні

Ділянка Мужайська (проектна свердловина № 1-ПР) (Закарпатська область, Берегівський район), ГВ+ДПР+ПР – зібрала двох охочих. Початкова вартість – 77 416,5 грн. Остаточні пропозиції:

  • ФОП Тацюн Іван Васильович – 91 000 грн;
  • «Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ»* – 93 000 грн (переможець, ініціатор торгів).

Переглянути торги – за посиланням.

 

Ділянка Пийтерфолво (проектна свердловина № 1-ПР) (Закарпатська область, Берегівський район), ГВ+ДПР+ПР – зацікавила тих самих учасників, що і ділянка Мужайська. Початкова вартість – 77 416,5 грн. Остаточні пропозиції:

  • ФОП Тацюн Іван Васильович – 95 000 грн;
  • «Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ»* – 97 000 грн (переможець, ініціатор торгів).

Переглянути торги – за посиланням.

Ті ж двоє змагалися і за ділянку Лева (проектна свердловина № 1-ПР)(Закарпатська область, Берегівський район), ГВ+ДПР+ПР. Початкова вартість – 53 655 грн. Остаточні пропозиції:

  • ФОП Тацюн Іван Васильович – 72 000 грн;
  • «Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ»* – 75 000 грн (переможець, ініціатор торгів).

Переглянути торги – за посиланням.

 

Іншим разом

Два лоти Держгеонадра спробує розіграти наступного разу, зі знижкою -25%:

  • Лише один учасник зареєструвався на торги з продажу ділянки граніту Коростень-Щорсівська-II Коростенського родовища(Житомирська область, Коростенський район)  – ПрАТ «Транснаціональна корпорація «Граніт» Олександра і Сергія Пилипенків (належить до групи «Ковальська»).
  • Карпилівське родовищеграніту і габро-долериту (Рівненська область, Сарненський район) не зацікавило жодного учасника.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

 

*- Засновником Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ є Благодійний фонд За Закарпатський Угорський Інститут (БФ ЗА ЗУІ). Учасниками БФ ЗА ЗУІ є Управління Закарпатської Реформаторської церкви, Закарпатське угорськомовне педагогічне товариство, Товариство Угорської культури Закарпаття (YouControl).