Аукціонний день 23.07.2024: повторні торги спецдозволами не відбулися

Аукціонний день 23.07.2024: повторні торги спецдозволами не відбулися
Зображення асоціативне

Повторні аукціони з продажу чотирьох спецдозволів на користування надрами, заплановані на вівторок 23.07.2024, не відбулися. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані майданчика UBIZ.ua.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

Раніше ми писали, що під час аукціонного дня 04.07.2024 Державна служба геології та надр України розіграла 8 спецдозволів. 4 лоти залишилися не проданими, їх виставили на повторні торги зі стартовою ціною, зниженою на 25%.

Як і під час першої спроби, сьогодні не знайшлося охочих купити спецдозволи на Ділянку Зелена 3 (бурштин), Східну ділянку Мамринського-I родовища (глина, суглинок), Гальжбіївське родовище (пісок). На аукціон з продажу Подолівської ділянки Подолівського родовища (пісок) знову зареєструвався один  учасник – ТОВ «Кроагробуд» Аліни Гавруш (протокол).

На другі повторні аукціони усі спецдозволи виставлять ще на 25% дешевше.

Нагадаємо, під час другого повторного аукціону 12.07.2024 ПрАТ «ТНК «Граніт» із промислово-будівельної групи «Ковальська» Олександра і Сергія Пилипенків перемогло в аукціоні Держгеонадр з продажу спеціального дозволу на видобування гранітів у Житомирській обл.. 

На 24.09.2024 Держгеонадра призначили проведення 11 аукціонів з продажу спецдозволів на користування ділянками надр з покладами вуглеводнів.