EBA запрошує до дослідження Надрокористування в умовах війни та перспективи розвитку

EBA запрошує до дослідження Надрокористування в умовах війни та перспективи розвитку

Комітет Надрокористування Європейської Бізнес Асоціації* запускає другу хвилю щорічного дослідження «Надрокористування в умовах війни та перспективи розвитку».

Дослідження має на меті з’ясувати, як вплинули воєнні дії на надрокористувачів, дізнатися про плани компаній щодо здійснення інвестицій у надра, оцінити регуляторне середовище та інвестиційний клімат галузі, а також спрогнозувати перспективи стратегічного партнерства України та ЄС та подальший розвиток галузі.

Запрошуємо Вас пройти коротке онлайн-опитування, щоб поділитися досвідом ведення бізнесу в умовах воєнного стану та реформи галузі та оцінити рівень інвестиційної привабливості сектору.

ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ

Ми будемо вдячні, якщо Ви дасте відповіді на питання анкети до 30 вересня 2024 року.

Результати опитування будуть презентовані та обговорені протягом індустріального дня Комітету Mining day, що відбудеться 21 жовтня.

 

 

* – В розділах  Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція NADRA.INFO не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.