Укргазвидобування купить Західно-Мажарівську площу за 1 млрд грн

Укргазвидобування купить Західно-Мажарівську площу за 1 млрд грн
Зображення асоціативне

АТ «Укргазвидобування» здобуло перемогу в аукціоні Державної служби геології та надр України з продажу спеціального дозволу на користування Західно-Мажарівською площею (вільний газ, газ природний (бутани, етан, пропан), нафта, конденсат, газ, розчинений у нафті, газ сланцевих товщ; ГВ + ДПР + ПР). Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані майданчика UBIZ.ua, акредитованого АТ «Прозорро.Продажі».

Торги стартували з 313 871 505,14 грн. Єдиним конкурентом Укргазвидобування на аукціоні було ТОВ «Новітні українські інформаційні технології» (НУІТ) Тетяни Уловець, яке запропонувало за лот стартову ціну. Укргазвидобування перемогло зі ставкою 1 003 000 000 грн (понад 1 млрд грн), і якщо не викупить спецдозвіл – втратить майже 62,8 млн грн гарантійного внеску:

Нагадаємо, в аукціоні з продажу спецдозволу на Південно-Гірську площу перемогло ТОВ «Горизонти» Карела Комарека і Зіновія Козицького. Горизонти обійшли АТ «Укргазвидобування», ТОВ «Стрийнафтогаз» Петра Гриніва і партнерів, а також ТОВ «Надрагазвидобування» сестер Злочевських.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ