Юлія Кірьянова залишає посаду СЕО Smart Holding, новий очільник – Іван Герасимович

Юлія Кірьянова залишає посаду СЕО Smart Holding, новий очільник – Іван Герасимович

У вівторок 10.09.2024 Інвестиційно-промислова група Smart Holding* оголосила про зміни у керівництві компанії. Юлія Кірьянова, яка обіймала посаду СЕО, ухвалила рішення залишити компанію. Відповідати за управління та стратегічний розвиток Групи буде Голова Наглядової ради Smart Holding – Іван Герасимович.

Юлія Кірьянова працювала на керівних позиціях Smart Holding з 2011 року та очолювала компанію понад три роки. На цей час прийшлись дві найгостріші кризи в історії Групи – повномасштабна війна та блокування державою операційної діяльності бізнесу. За три роки Група успішно реалізувала антикризові заходи, відновила операційну діяльність та можливості для розвитку, втримала ключовий персонал, продовжила підтримувати економіку України, зберегла потенціал для інвестицій та участі у відбудові України.

«Я вдячна всій команді Smart Holding за підтримку та плідну співпрацю протягом всього часу на посаді СЕО. Ми разом пройшли найскладніший період в житті компанії. Вона має все для подальшого зростання. Я впевнена, що Група продовжить підтримувати економіку України та йти шляхом розвитку», – зазначила Юлія Кірьянова (автор фото: Віталій Носач, РБК-Україна).

Іван Герасимович в корпоративному бізнесі з 2008 року, куди прийшов після служби в органах державної безпеки. Працював на посадах заступника генерального директора авіакомпанії «АероСвіт» та виконавчого директора групи компаній «Терра-Фуд». З 2014 року обіймає посаду директора з ризиків та безпеки Smart Holding, має досвід роботи членом Наглядової ради АТ «Харківобленерго» та АТ «Харківенергозбут», з 2020 року є головою Правління Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України. Його знання та досвід покликані разом з командою Smart Holding забезпечити стабільну діяльність Групи, зберегти та захистити активи в умовах війни.

«Smart Holding відданий принципу дбайливого ставлення до людей і керується важливістю сплати податків для зміцнення обороноздатності України у протидії агресору. Зміни відображають нашу готовність до нових викликів сьогодення та нашу мету забезпечити стабільність і зберегти потенціал для майбутнього росту» – наголосив Іван Герасимович при вступі на нову посаду (джерело фото: Smart Holding).

Довідка:
Smart Holding – одна з найбільших інвестиційних груп України, яка розвиває стратегічні галузі економіки, зокрема енергетику, металургію, сільське господарство, суднобудування та сферу нерухомості. Компанія реалізує масштабні проєкти, спрямовані на залучення промислових інвестицій і забезпечення сталого зростання активів та української економіки в цілому.

 

* – В розділах  Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція NADRA.INFO не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.