Заступником голови Держгеонадр призначили Романа Сарамагу

Заступником голови Держгеонадр призначили Романа Сарамагу

Відповідне розпорядження опублікували на порталі Кабінету Міністрів, повідомляють у Держгеонадр

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2020 року Романа Сарамагу призначено заступником голови Державної служби геології та надр. Відповідно до розпорядження Уряду голова Служби Роман Опімах підписав наказ, яким встановлено «вважати Сарамагу Романа Костянтиновича таким, що приступив до виконання своїх обов’язків з 16 квітня 2020 року». 

Роман Сарамага закінчив Інститут Міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка за напрямком міжнародне право та має більше 10 років досвіду роботи у галузі енергетики та видобування, у тому числі на керівних посадах, вільно володіє англійською та іспанською мовами.

«Переконаний, що знання та досвід, якими володіє Роман Сарамага сприятимуть реалізації ключових завдань, над якими працює Держгеонадра: подолання корупції і створення ефективних сервісів для надрокористувачів, модернізація законодавства, що регулює відносини у сфері надрокористування, побудова чесних і прозорих механізмів взаємодії бізнесу і держави, залучення інвестицій у галузь», — прокоментував голова Державної служби геології та надр Роман Опімах. 

У Держгеонадр нагадують, що Роман Сарамага був обраний на посаду заступника голови за результатами відкритого конкурсу, що відбувся у грудні 2019 року.

Фото – особиста сторінка Романа Сарамаги у Facebook