ПБГ «Ковальська» надала 5 тисяч тонн піску для захисту енергетики Львівщини

ПБГ «Ковальська» надала 5 тисяч тонн піску для захисту енергетики Львівщини
Фото: https://kovalska.com/ua/rozvadiv

Новини компаній

Промислово-будівельна група «Ковальська» надала 4 983 тонн піску для захисту об‘єктів енергетичної інфраструктури на Львівщині. Повідомляє Інформаційне агентство NADRA.info із посиланням на допис інвестора групи Сергія Пилипенка у Facebook.

«Цифра дня від Ковальської. Стільки тон піску знадобилось, щоб захистити об‘єкти енергетичної інфраструктури на Львівщині», – написав Сергій Пилипенко

Як уточнили NADRA.info в ПБГ «Ковальська», весь пісок надало ТОВ «Розвадів Будматеріали», яке входить до групи і видобуває пісок та вапняк родовища Розвадівське у Львівській області.

«До нас звернулася обласна [військова] адміністрація по допомогу у вигляді нашої сировини. Її упаковували в біг-беги і обкладали обʼєкти енергетичної інфраструктури. Ми їм все безкоштовно відвантажили», – розповів заступник генерального директор групи «Ковальська» Сергій Гончаренко.

Як ми писали раніше, крім піску і вапняку на Львівщині, компанії ПБГ «Ковальська» (ПрАТ «Транснаціональна корпорація «Граніт» і ТОВ «Омелянівський карʼєр») видобувають граніт на Житомирщині, а також володіють спедцозволом на видобування вод підземних питних і технічних у Херсонській області (ТОВ «Енерджи Продакт»).