Долучайтеся до експертного дослідження Комітету Надрокористування Європейської Бізнес Асоціації

Долучайтеся до експертного дослідження Комітету Надрокористування Європейської Бізнес Асоціації

Комітет Надрокористування Європейської Бізнес Асоціації запустив нове експертне дослідження «Надрокористування в умовах реформи галузі та перспективи розвитку». Повідомляють у Європейській Бізнес Асоціації

“2022 рік став турбулентним для багатьох компаній галузі в силу повномасштабного російського вторгнення та його наслідків для об’єктів надрокористування, а також активного впровадження реформи законодавства галузі та диджиталізації процесів отримання дозвільних документів. У багатьох компаній гостро стоїть питання щодо доцільності інвестування в надра протягом часу дії воєнного стану, а також відновлення діяльності на об’єктах, що межують із зоною ведення бойових дій, а також на деокупованих територіях. Водночас галузь надрокористування може стати для держави пріоритетним напрямом розвитку в часи повоєнної відбудови та одним з найбільш інвестиційно привабливих секторів економіки України”, – йдеться в оголошенні.

Дослідження було створене для аналізу поточного стану компаній надрокористування, оцінки інвестиційного клімату галузі, а також визначення основних напрямків та стимулів до розвитку сектору у майбутньому. У результаті опитування планується отримати такі показники:

  • Загальний стан компаній галузі надрокористування;
  • Оцінка інвестиційного клімату сектору;
  • Оцінка регуляторного середовища та реформи галузі;
  • Стимули для розвитку сфери надрокористування, зокрема в повоєнний період;
  • Перспективи стратегічного партнерства України та ЄС.

До участі в експертному опитуванні Комітету запрошуються фахівці членських компаній-надрокористувачів Європейської Бізнес Асоціації. Якщо ви маєте релевантну експертизу та бажаєте взяти участь, будь ласка, напишіть на [email protected] для отримання лінку на проходження опитування.