Геологічна інвестиційна група долучилася до оцінки Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт з геології

Геологічна інвестиційна група долучилася до оцінки Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт з геології
Джерело: https://geogroup.com.ua/

У Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт зі спеціальності 103 “Науки про Землю” (Геологія). Повідомляють у Геологічній Інвестиційній Групі*.

Геологічна Інвестиційна Група долучилася до оцінки наукових робіт, зокрема засновниця компанії Ірина Супрун увійшла до конкурсного журі.

Напередодні проведення ІІ туру Всеукраїнській галузевій комісії на розгляд було представлено 14 робіт. Після процедури рецензування, 11 наукових робіт рекомендовано до захисту на підсумковій конференції.

Учасники Конкурсу – представники шести закладів вищої освіти України, серед яких:

  • Львівський національний університет імені Івана Франка (Бондарчук В.В., Павленко А. О., Бабій М.В., Білобородов О.О);
  • Криворізький національний університет (Пожидаєв І.Ю., Куц А.О.);
  • Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка (Спасьонова С.О.);
  • Київський національний університет імені Тараса Шевченка (Чертова Д.С., Петренко М.А., Круглов Б.О.);
  • Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (Тарас О.В.);
  • Національний університет цивільного захисту України (Борисенко Ю.Д.).

Наукові доповіді, які були представлені на підсумковій конференції, стосувалися актуальних проблем петрології, мінералогії, нафтогазової геології, гідрогеології тощо.

За результатами проведення Конкурсу, І місце посіла студентка IV курсу геологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Валентина Бондарчук із роботою на тему “Ультраосновні породи Західно-Лащівської ділянки силікатних кобальт-нікелевих руд” (науковий керівник Зав. кафедри, доцент Побережська Ірина Володимирівна).

ІІ та ІІІ місця відповідно посіли студенти ННІ “Інститут Геології” Київського національного університету імені Тараса Шевченка: Дарія Чертова з роботою не тему “Петрографія інтрузивних утворень затоки Жирар (півострів Київ, берег Греяма Західної Антарктики” (науковий керівник Проф. Митрохин Олександр Валерійович); Михайло Петренко – “Динаміка розвитку зсувних процесів в межах Кросненської структурно-фаціальної зони” (науковий керівник асист. Гадяцька Катерина Павлівна).

“У післявоєнній відбудові України та для підтримки й розвитку видобувної галузі дуже важливо мати хороших фахівців своєї справи. Така активність молодих геологів є важливою для розвитку галузі та забезпечення сталого екологічного та економічного розвитку України”, – відзначила CEO Геологічної Інвестиційної Групи, голова Ради роботодавців геологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка Ірина Супрун.

В компанії нагадують, що минулого року ТОВ “Геологічна інвестиційна група” підписало меморандум про співпрацю з Львівським національним університетом імені Івана Франка, який передбачає співробітництво щодо організації підготовки та працевлаштування випускників вишу. В рамках співпраці у Геологічній інвестиційній групі проходитимуть практику, стажування кращі студенти, аспіранти та випускники університету. Сторони домовилися про спільне формування основних засобів мотивації і стимулювання навчальної діяльності студентів, в тому числі надання стипендії і грантів кращим студентам, аспірантам, викладачам університету та спільне проведення конкурсів на їх здобуття.

Крім того, у січні цього року засновниця Геологічної Інвестиційної Групи Ірина Супрун очолила Раду роботодавців геологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

*В розділах Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.