Карпатські мінеральні води Сергія Устенка доєдналися до НАДПУ

Карпатські мінеральні води Сергія Устенка доєдналися до НАДПУ
Джерело фото: https://www.facebook.com/neiaukraine

Один із найбільших українських виробників природних мінеральних вод та безалкогольних напоїв ТОВ «Карпатські мінеральні води» увійшов до складу Національної асоціації добувної промисловості України*.

Довідково: компанія працює на національному ринку понад 15 років. Завод з виробництва мінеральної води і безалкогольних напоїв ТОВ «Карпатські мінеральні води» – серед багаторічних лідерів ринку бутильованої води та напоїв.

Одним з основоположних принципів компанії «Карпатські мінеральні води» є всебічний контроль якості продукції на всіх етапах виробництва та повага до довкілля. Можливість створювати продукцію світового рівня підтверджують впроваджена та сертифікована на підприємстві система управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000.

Компанія володіє в Україні спецдозволами на видобуток підземних мінеральних вод, а також розвиває низку інвестиційних проєктів у відповідальній кооперації з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Це сплата податків до державного бюджету України, допомога армії, відбудова країни, підтримка екологічних ініціатив і громади. Для подальшої сталої інвестиційної діяльності в індустрії вкрай необхідним є конструктивний діалог між державою, суспільством та бізнесом.

Сергій Устенко, власник: «Приєднання “Карпатських мінеральних вод” до НАДПУ відкриває нові можливості для розвитку бізнесу. Тому ми приєднуємось до спільноти відповідальних бізнесів, об’єднаних ціллю формування збалансованої моделі розвитку. Стратегічні ініціативи компанії спрямовані на розширення виробничих потужностей, зважаючи на зростання попиту на продукти довготривалого зберігання в умовах війни. Ми прагнемо інвестувати в інноваційне, енергоощадне та екологічне виробництво, яке відповідає вимогам Зеленого курсу ЄС. Ключове місце у цій стратегії займає відповідальне надрокористування, принцип якого закладений в діяльності Асоціації».

«Вода є одним із найважливіших природних ресурсів, необхідних для підтримки життя та економічного розвитку. Як основа здорового харчування і незамінний компонент в багатьох виробничих процесах, доступ до чистої та безпечної води є критично важливим. “Карпатські мінеральні води” прагнуть не лише задовольнити цей попит, але й допомогти зберегти цей важливий ресурс для майбутніх поколінь, підкреслюючи значення сталого використання водних ресурсів. Ми раді, що такий відповідальний бізнес тепер в наших рядах», — заявила виконавчий директор Асоціації Ксенія Оринчак .

 

*В розділах  Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.