Єврощебінь увійшов до Комітету надрокористування Європейської Бізнес Асоціації

Єврощебінь увійшов до Комітету надрокористування Європейської Бізнес Асоціації
Джерело: https://euroschebin.org.ua/

У липні 2024 року команда експертів Комітету Надрокористування поповнилась новим учасником, повідомляють в Європейській Бізнес Асоціації*

ТОВ «Єврощебінь» є одним із провідних гравців в галузі виробництва та продажу гранітного щебеню з 2008 року. Компанія виробляє та здійснює доставку щебеню різних фракцій, який успішно використовується у будівництві доріг, будівельних роботах, укладанні тротуарів, внутрішньому і зовнішньому облицюванні стін, ландшафтному дизайні і загальному благоустрої міст.

«Ми раді стати частиною Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association, EBA), оскільки це відкриває перед нами можливості для створення цінних партнерських відносин і співпраці з провідними компаніями, надасть доступ до передових бізнес-ідей та інноваційних рішень. Членство дозволить нам вдосконалювати наші продукти та послуги, а також стимулювати зростання та розвиток на міжнародному рівні. В Україні зараз не так багато людей, які б хотіли працювати над розвитком країни, і, я вважаю, що Європейська Бізнес Асоціація – це саме та спільнота, яка може об′єднувати та вже об′єднує таких людей», – заявив Генеральний директор Єврощебеню Олексій Стрельник.

 

«Ми дуже цінуємо бажання нових компаній долучитися до нашої спільноти Комітету надрокористування, адже вони є важливими гравцями на ринку надрокористування. Особливо сьогодні ми маємо об′єднуватися заради спільної мети – Перемоги України, адже разом значно легше будувати плани та долати труднощі», – заявив Голова Комітету надрокористування EBA Дмитро Кащук.

Таким чином, станом на липень 2024 р., до учасників комітету входять такі компанії:

Власником ТОВ «Єврощебінь» 
є Леві Метін (Туреччина).
ТОВ «Горіхівський карʼєр» 
Леві Метіна користується 
родовищем гранітів 
Оріхівське (Новоукраїнське).
Іншій компанії пана Метіна
ТОВ «Гранум-Альфа» суд 
взимку анулював спецдозвіл