Госпсуд Закарпатської області: В.Кондратьєв законно купив акції Катіон Інвест

Госпсуд Закарпатської області: В.Кондратьєв законно купив акції Катіон Інвест
Зображення асоціативне. Джерело: https://cutt.ly/TUjUlMn

Господарський суд Закарпатської області відмовився задовольнити позов Ігоря Герея, який просив розірвати договір про продаж Валентину Кондратьєву частки в капіталі ТОВ «Катіон Інвест» в 2021 р.. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на рішення суду.

Як ми вже писали раніше, Ігор Герей є міноритарним акціонером ТОВ «Катіон Інвест» із часткою 5%. В 2024 р. він вирішив оскаржити угоду, за якою власником компанії в 2021 р. став Валентин Кондратьєв (набув частку 95%). Звернення до суду пан Герей обґрунтовував тим, що покупець начебто не виконав усіх умов, на яких зайшов у Катіон Інвест. Однак суд аргументи міноритарія не переконали.

Спір між двома партнерами збігся у часі з арештом акцій АТ «ЗНВКІФ «ЕХО» Валентина Кондратьєва за заявою «цивільного позивача» (припускаємо, йдеться про третього акціонера Катіон Інвест Оксану Омельяненко).

Навесні 2024 р. діяльність видобувної компанії була паралізована, будівництво шахти і видобуток солі зупинилися. Версію подій директора Катіон Інвест Сергія Кондратьєва читайте за посиланням.


Читайте також Лариса Босевська: Україна має шанси стати одним із найбільших гравців на ринку солі в Євразії.