Бюджет не отримає обіцяні 91 млн грн за бурштиновий спецдозвіл

Бюджет не отримає обіцяні 91 млн грн за бурштиновий спецдозвіл
Зображення асоціативне

ТОВ «Консалтингова компанія «Профземінвест» Миколи Котнюка не заплатить державі обіцяні 91 млн грн за бурштиноносну ділянку Поляна. Як повідомляє NADRA.INFO, Державна служба геології та надр України позбавила Профземінвест права на викуп лоту, оскільки компанія не підписала протокол аукціону в установлений строк (завантажити наказ).

Профземінвест втратив 2 млн грн гарантійного внеску і статус переможця торгів перейшов до наступного учасника – ТОВ «Ком Ресурс» Сергія АнтоноваМихайла КрищенкаАндрія Вертипороха, яке пропонувало за лот 90 млн грн. Чи викупить спецдозвіл Ком Ресурс, читайте в наших наступних публікаціях.

Нагадаємо, спецдозвіл на ділянку Поляна в Рівненській області Держгеонадра розігрували 16.08.2024. Це була друга спроба: на аукціоні в липні лот оцінили в 35 млн грн, однак спецдозвіл залишився невикупленим. 

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

У вересні Державна служба геології та надр України планує з аукціону продати 11 спеціальних дозволів на користування надрами з покладами рідких вуглеводнів. Три з них межують із підземними сховищами газу.

05.09.2024 Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях проведе онлайн-аукціон з приватизації 99,8612% статутного капіталу ПрАТ «Каштан», конфісковані в санкційному порядку (товариство розробляє родовище габро-лабрадориту Букинське в Житомирській обл.).