Спецдозвіл на Кліщіївську ділянку вогнетривких глин куплять за 40 млн грн

Спецдозвіл на Кліщіївську ділянку вогнетривких глин куплять за 40 млн грн
Зображення асоціативне. Джерело: https://goldentile.com.ua/

Компанію Ріната Ахметова “обійшли” на 14 млн грн.

Переможець аукціону з продажу спецдозволу на Кліщіївську ділянку (геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка вогнетривких глин, 5 років) підтвердив намір сплатити переможну ставку. 

Сам аукціон пройшов 17 липня 2020 року (https://ubiz.ua/auctions2/auction/UA-PS-2020-05-29-000122-3)

Згодом в систему Prozorro.Продажі було завантажено протокол аукціону (https://cutt.ly/TsANuig – УВАГА, після кліку завантажується файл протоколу), який підтверджує намір переможця сплатити запропоновану ціну. Тепер переможець має два місяці на укладення договору і сплату повної вартості спецдозволу.

Нагадаємо, переможцем аукціону стало ТОВ “ВО “Шахтобуд” (Засновник – Керамічна група “Голден Тайл” Golden Tile Ceramic Group , кінцевий бенефіціар Валентин Шеветовський). За спецдозвіл компанія запропонувала понад 40 млн грн (торги стартували з 16,9 тис. грн). 

Наступною ставкою були 26 млн грн, які запропонувала ТОВ “Огнеупоркерам” (кінцевий бенефіціар – Рінат Ахметов). 

Лінк на реліз Державна служба геології та надр України: https://www.facebook.com/geonadra.gov.ua/posts/3452965281389191

 “Golden Tile Ceramic Group – найбільший в Україні виробник і експортер керамічної плитки. У 2018 році із запуском нових потужностей обсяг випуску продукції збільшився до 24 млн кв. м в рік, що зробило групу найбільшим виробником в Східній Європі.

Залишаючись лідером на українському ринку, Golden Tile Ceramic Group є також найбільшим українським експортером. Географія продаж охоплює більше 30-ти країн світу, включаючи Великобританію, країни Європейського союзу, Північної Америки і Близького Сходу” – йдеться на офіційному сайті Golden Tile Ceramic Group https://goldentile.com.ua/ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.