Миронівкабудмонтаж отримала спецдозвіл на видобування нафти і газу 

Миронівкабудмонтаж отримала спецдозвіл на видобування нафти і газу 

Восени минулого року компанія змінила власника

15 березня 2021 р. компанії ТОВ “Миронівкабудмонтаж” видано спецдозвіл на видобування нафти і газу родовища “Південно-Хрестищенське” (Харківська обл., Красноградський район). Спецдозвіл №6479 видано на 20 років. Про це повідомляє NADRA.info з посиланням на дані офіційного сайту Державної служби геології та надр України. 

Заяву на отримання спецдозволу на видобування вуглеводнів було подано 30.12.2020 р. Попередній спецдозвіл №3964 – на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку родовища на 10 років –  закінчився 13.01.2021 р.

“У 2020 році поданий на розгляд в ДКЗ України підрахунок запасів вуглеводнів Південно-Хрестищенського родовища. Затверджені запаси вільного газу коду класу 332 у кількості 21 млн м3і 1 тис. т конденсату. Крім того, оцінені перспективні ресурси (код класу 333) вільного газу в кількості 298 млн м3і 13 тис. т конденсату (Протокол ДКЗ України 5224 від 18.12.2020 р.)”, – йдеться в Характеристиці ділянки надр. 

Згідно з Програмою робіт з видобування вуглеводнів, початок видобування заплановано на І кв. 2022 р. Вихід на проектну потужність – на IV кв. 2022 р.

Відповідно до даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, з жовтня 2020 р. ТОВ “Миронівкабудмонтаж” володіють Анна та Каріна Злочевські (через кіпрську Системоіл Енерджі Сівай Лімітед).

У червні 2020 р. видання ExPro писало про намір Burisma Group придбати дві компанії, які володіють нафтогазовими спецдозволами на Харківщині: ТОВ “Миронівкабудмонтаж” і ТОВ “Альба Ресурс”.

 

Читайте також: Граніт, бурштин, торф, вода, каолін – хто переміг в аукціонах Держгеонадр?

Читайте також: Наевакуювали? Київська компанія-евакуатор купила потужний гранітний карєр

Читайте також: Бурштиновий рок: компанія Войцеха Бальчуна видобуває коштовне каміння в Україні

Читайте також: Не потрібно нікому давати хабарів  переможець про аукціони Держгеонадр


Фото асоціативне, джерело.