Кар’єр Рибальський

Кар’єр Рибальський
Автор фото Сергій Сімайкін

Привіт усім читачам NADRA.info. Цим дописом ми відкриваємо експериментальну рубрику #InstaNadra.

Якщо Ви маєте світлини кар’єрів, гірничо-збагачувальних комбінатів, копалень, відслонень, проваль чи будь-яких інших геологічних та надродобувних об’єктів чи пам’яток, і хочете ними поділитися – надсилайте нам на [email protected], в темі листа вказуйте InstaNadra.

Ми відберемо деякі фото, зберемо цікаву інформацію, хто розробляє (чи розробляв) надра в локаціях, які Ви сфотографували. І опублікуємо*.

Якщо Ви раніше публікували світлини в Instagram – це не зашкодить: краси багато не буває. Щоправда, кілька умов: світлини мають бути зроблені законно, без ризику для життя і здоров’я, і бути Вашими світлинами! 

Але повернімося до фото. Це – кар’єр Рибальський. Так називається і кар’єр, і родовище, і компанія, яка його розробляє. ТОВ “Рибальський кар’єр” володіє спецдозволом на видобування мігматиту №3558, дійсним до 2034 р. Балансових запасів – під 28 000 000 кубічних метрів. До речі, кар’єр знаходиться в адміністративних межах міста Дніпро.

Геолокація: https://maps.app.goo.gl/P4Uu3eW8WB6fTQaLA

Дякуємо за дозвіл опублікувати світлини – автору Сергію Сімайкіну з компанії ТОВ “ЗахідУкрВибухПром”. Сергій з 2012 року професійно займається буро-вибуховими роботами, зробив кар’єру від підсобного робітника до начальника виробничо-технічного відділу компанії. Його сторінка в Інсті: @blasting_mining_ua: “A page for those who work and are interested in the mining industry. Since 2012 I have been working for one of the leading blasting organizations”. 

І кілька посилань – спеціально для шанувальників українських кар’єрів:

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/ukrquarries 

Instagram-сторінка: https://www.instagram.com/ukrainianquarries/ 

Телеграм-канал: https://t.me/ukrquarries 

Група “Кар’єри України” у Facebook: https://www.facebook.com/groups/258017951909456 

Група “Кар’єра в кар’єрі – Mining Career in Ukraine” у Facebook: https://www.facebook.com/groups/710280669565979 

 

*ДИЗКЛЕЙМЕР: Ми не можемо гарантувати публікацію всіх отриманих світлин. Ми залишаємо за собою право не публікувати світлини без пояснення причин. Наразі ми не встановлюємо часових рамок між моментом отримання світлин та їх публікацією.