Непотрібні бурштин і глина. Як пройшли повторні аукціони 1 квітня? 

Непотрібні бурштин і глина. Як пройшли повторні аукціони 1 квітня? 

01.04.2021 в електронній системі ДП “Прозорро.Продажі” мало відбутися 4 повторних аукціони з продажу спецдозволів на користування надрами. 

Успішно пройшов тільки 1 аукціон, на якому продавався спецдозвіл на видобування підземних мінеральних природних столових вод терміном на 20 років на Торській (свердловини №№ А-3279, Т-4) та Ямпільській (свердловина № Т-3) ділянках Камишевахського родовища (Донецька обл.). Вперше цей спецдозвіл виставлявся на торги 25.02.2021, але на аукціон ніхто не прийшов.

Як і 25.02.2021, 01.04.2021 ціна стартувала з 1 767 017 грн. Зі ставкою 1 807 017  грн перемогло ТОВ “Аква-Віва 2020”. Саме ця компанія номінувала спецдозвіл на торги. Наступний учасник – ТОВ “Голд А.В.Є.” зі ставкою 1 787 017 грн. 

ТОВ “Аква-Віва 2020” зареєстроване в Донецькій області, м.Лиман, в липні 2020 р. Засновники – Соловйова Ольга і Ковальов Володимир з Харкова.

 

Жодний учасник не зареєструвався на такі торги:

  1. Бурштин. Ділянка Нечаївська (Рівненська обл.). Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ), 5 років.
  2. Бурштин. Ділянка Катеринівка. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ), 5 років.
  3. Глина. Східна ділянка Миколаївського родовища (Донецька обл.). Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування глин, 20 років.

 

Читайте також: Володимир Семенюк: Smart Energy розглядає можливість експансії на захід України

Читайте також: Андрій Бродський: “Черга з бажаючих купити ОГХК – блеф!”

Читайте також: Геоінформ готує до запуску Національний геологічний портал

Читайте також: Піщані потоки. Кому дозволено видобувати пісок з Десни, Дніпра і Південного Бугу?

 

Фото асоціативне, джерело: https://cutt.ly/4chMChZ