Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі

Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі

30 вересня ТОВ з іноземними інвестиціями “Цеппелін Україна ТОВ” спільно з ПрАТ “Тернопільський кар’єр” провели демонстрацію техніки Caterpillar в Максимівському кар’єрі (Тернопільська область).

Захід складався з ділової частини, під час якої компанії розповіли гостям про свою продукцію, бренди та потужності виробництва, а також сервісні можливості.

Після ділової частини відбулося демо-шоу техніки САТ, в якому взяли участь навантажувачі CAT 980L та CAT 966L, гусеничний екскаватор САТ 336D2L, самоскид САТ 770G, а також автогрейдер та бульдозер бренду SEM, що належить компанії Caterpillar.

Вся продемонстрована техніка є власністю ПрАТ «Тернопільський кар’єр», з якою компанія Цеппелін Україна тісно співпрацює з 2007 року.

ПрАТ “Тернопільський кар’єр” засновано в 1995 р. Населений пункт реєстрації с. Максимівка, Збаразький район, Тернопільська обл.. Статутний капітал близько 1,5 млн грн. Компанія володіє чотирма дійсними спецдозволами на видобування вапняку: №361 (родовище Старозбаразьке), №363 (родовище Галущинецьке), №365 (родовище Скала-Подільське), №367 (родовище Максимівське).

Як повідомляють організатори, на цьому підприємстві працює навантажувач САТ із неймовірним напрацюванням – 58 723 мотогодин (машина розпочала роботу в 2007 році). Демонстрація потужності, витривалості та міцності цих могутніх машин, із якими дуже вміло поводились оператори, завершилася феєрверками та бурхливими оплесками гостей, після чого компанія ТОВ з ІІ “Цеппелін Україна ТОВ” продемонструвала професійне наповнення сервісних автомобілів та розповіла, як влаштована робота відділу післяпродажної підтримки, який допомагає техніці виконувати свою роботу безперервно.

Раніше в червні цього року в компанії повідомляли, що Тернопільський кар’єр став першою в Україні компанією з системним виготовленням гранульованого вапняку з власної сировини.

В квітні 2021 р. генеральний директор ПрАТ “Тернопільський кар’єр” Роман Яворський розповів про плани компанії протягом поточного року побудувати ще один завод завод німецької компанії Loesche, аналогічного тому, який вже працює на підприємстві.

“Це найбільш технологічне рішення виробництва мінпорошку в Україні. І цього року ми для себе поставили плани побудувати ще один такий завод, так як бачимо, що будівництво доріг в країні відбувається все в більших об’ємах. Таким чином ми будемо збільшувати потужності по переробці вапняку і по виготовленню такого продукту”, – заявляв Роман Яворський.

В травні 2020 р. в компанії звітували про реалізацію широкої програми оновлення техніки. Зокрема, на умовах стратегічного партнерства з компанією Цеппелін Україна, заснованого на довготривалій співпраці, в період з 2019 по травень 2020 року товариству було поставлено 2 кар’єрних самоскиди CAT 770G вантажопід’ємністю 38 т та фронтальний навантажувач CAT 980 L з власною вагою 30 т.

“Оновлення техніки дає можливість підприємству збільшити обсяги виробництва до рівня 250 тис. т в місяць, наростити обсяги відвантаження до понад 3 тис. вагонів в місяць, а також покращити якість готової продукції та швидкість і ритмічність навантаження”, – повідомляли в компанії.

Для NADRA.info фотографував Павло Балюх.