Ігор Наумець: Майно UNIGRAN не було передано до АРМА

Ігор Наумець: Майно UNIGRAN не було передано до АРМА

Майно і корпоративні права виробника щебеневої продукції, видобувача граніту і піску UNIGRAN не було передано до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Про це заявив засновник групи UNIGRAN Ігор Наумець, відповідаючи на запитання СтопКор:

“Запитання: Якщо повернутися до компанії “Юнігран”, чи відома вам доля активів підприємства? Що ви можете розповісти? Я знаю, що компанія має багато транспортних засобів та взагалі великий майновий комплекс. Що зараз із цим майном?

Відповідь: Це майно арештовано. Але ми продовжуємо працювати. Дуже багато чуток ходило щодо того, наші активи передадуть в управління АРМА. Але ми виграли цей судовий процес, тому ніхто нічого не передавав. Ані корпоративних прав, ані майнових прав, ані складів із піском – нічого. Але техніка, так, дійсно перебуває під арештом. Також під арештом – моє особисте майно. Але, тим не менш, ми працюємо із слідством, намагаємось їм довести їх неправоту. Є певний процес, який рухається”.

Висловлене Ігорем Наумцем підтверджують дані Єдиного державного реєстру судових рішень. Слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва Сергій Вовк ще 14.07.2022 скасував арешт корпоративних прав компаній Ігоря Наумця (крім Бахчисарайського консервного заводу) і його квартири, а також майна ТОВ «Будіндустрія-Сервіс ЛТД». Крім цього, було скасовано передачу корпоративних прав і майна Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Текст ухвали було оприлюднено в реєстрі тільки 12.08.2022.

Нагадаємо, в 24.06.2022 Служба Безпеки України заявила про блокування видобувних активів «російського олігарха». На оприлюднених силовиками фото наші джерела упізнали техніку і обладнання компаній з групи UNIGRAN – відомого гравця на ринку видобування корисних копалин і виробництва будівельних матеріалів, який також має значну частку на українському ринку буро-вибухових робіт. Засновник групи Ігор Наумець особисто підтвердив NADRA.info, що в релізі СБУ йдеться про його компанії, і розповів нашим читачам свою версію подій.

Засновник групи UNIGRAN Ігор Наумець

 

Інтервʼю з засновником UNIGRAN читайте за посиланнями:

Частина перша: Ігор Наумець: Рейдери хочуть вкрасти видобутий нами пісок, а заразом і «віджати» весь Юнігран.

Частина друга: Ігор Наумець: “Ще кілька тижнів чи місяць – і карʼєри почнуть затоплюватися”.

 

 

Джерело зображення: https://www.unigran.ua/vyrobnytstvo/shchebin