Побачать все: Держгеонадра купують квадрокоптер

Побачать все: Держгеонадра купують квадрокоптер

Закупівлі Держгеонадр

Державна служба геології та надр України провела тендер із закупівлі промислового квадрокоптера для мапографування. Повідомляє ІА NADRA.INFO із посиланням на дані системи державних закупівель Prozorro.


Закупівлю оголосили 31.05.2023. Очікувана вартість – 350 000 грн. Аукціон відбувся 08.06.2023, переможця визначили 13.06.2023.

В тендері взяли участь двоє учасників, їх кінцеві цінові пропозиції такі:

  • ФОП Бонюк Євген Володимирович – 315 000 грн
  • ПрАТ «Акціонерна фінансова компанія «Система» – 312 750 грн (переможець)

Вимоги до квадрокоптера в тендерній документації відповідають характеристикам DJI Phantom 4 RTK Combo.

Зауважимо, це вже друга спроба Держгеонадр купити квадрокоптер. Першу закупівлю було оголошено 23.05.2023, тоді охочих поставити Службі літальний апарат не знайшлося.

ПрАТ «Акціонерна фінансова компанія «Система» засновано в 2001 р.. Статутний капітал 2 млн грн. Реєстрація – Київ. Кінцевий бенефіціарний власник – Васильєв Вадим (через компанію АЛКОР СЕКЬЮРИТИЗ, Бельгія). Керівник – Волкова Юлія (дані YouControl). За даними ЗМІ, на початку 2000-х Вадим Васильєв обіймав посаду заступника голови Фонду державного майна України. 

Сьогодні Вадим Васильєв є Головою Ради Асоціації «Космос». Джерело

 

Про те, як надрокористувачам не втратити запаси, виконуючи нові вимоги щодо перерахунку координат, читайте в блозі Тетяни Кшановської.

Також про важливість використання безпілотних літальних апаратів у видобувній галузі читачам NADRA.INFO розповідав Сервер Акімов.

 

Зображення новини асоціативне. Джерело: https://pixabay.com/users/fill-8988/