Європейська Бізнес Асоціація запрошує на Mining Day

Європейська Бізнес Асоціація запрошує на Mining Day

Європейська Бізнес Асоціація запрошує на спеціальну галузеву подію Mining Day, яка об’єднає ключових надрокористувачів, експертів галузі, представників державних органів, зокрема Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Держгеонадра, та міжнародних партнерів з Представництва ЄС в Україні.

Захід відбудеться 22 вересня о 10:00 офлайн в готелі «Інтерконтиненталь» (вул. Велика Житомирська, 2А) та онлайн через Zoom.

Під час заходу відбудеться:

  • Презентація та обговорення результатів дослідження «Надрокористування в умовах реформи галузі та перспективи розвитку» з представниками бізнесу та державних органів;
  • Дискусійна панель інвестиційних компаній щодо реальних інвестиційних можливостей в Україні та їх промоції серед іноземних партнерів;
  • Дискусійна панель представників реального сектору для висвітлення основних проблем та візії майбутнього розвитку галузі.
  • Нетворкінг.

Будь ласка, зверніть увагу, що кількість офлайн місць обмежена, і попередня реєстрація є обовʼязковою. Тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.

Будь ласка, зверніть увагу, що тільки членські компанії EBA та GB4U  запрошені до участі у заході. Якщо Ваша компанія не входить до жодної з цих Асоціацій, будь ласка, зверніться до команди з розвитку бізнесу Європейської Бізнес Асоціації [email protected].

Партнери події:

Інформаційний партнер: