Mining Day Європейської Бізнес Асоціації розпочався у Києві

Mining Day Європейської Бізнес Асоціації розпочався у Києві

В пʼятницю, 22.09.2023 в Києві розпочалася спеціальна галузева подія Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association, EBA) – Mining Day (День надрокористування). Захід організовано за ініціативи Комітету надрокористування Європейської Бізнес Асоціації.

З вітальним словом до учасників звернулися заступник директора EBA з представництва інтересів компаній-членів Світлана Михайловська та Голова Комітету надрокористування EBA, CBDO Геологічної інвестиційної групи Дмитро Кащук.

Відкриваючи Mining Day, Світлана Михайловська, в першу чергу, подякувала всім компаніям-учасникам заходу, які тримають економічний фронт в Україні

Дмитро Кащук висловив сподівання, що Mining Day стане щорічною подією і майданчиком для широкої дискусії на ринку надрокористування: «Це перша така подія для ЕВА і України. Сьогодні буде широка дискусія, обмін думками. Я дякую всім, хто прийшов оффлайн, долучився онлайн. Наша ідея – зробити конференцію щорічною».

Дмитро Кащук: Для нас, Комітету надрокористування EBA, і загалом для України це перша галузева подія такого масштабу. І ми б дуже хотіли, щоб вона стала щорічною.

Mining Day передбачає обговорення найгостріших питань індустрії в рамках трьох панелей:

  • Надрокористування у 2023 році: бачення бізнесу та влади.
  • Інвестиції у надрокористування: перспективи та можливості.
  • Надрокористування: виклики та рішення.
В Mining Day Європейської Бізнес Асоціації беруть участь Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець, Голова Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко, Голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах

Про все найважливіше з Mining Day читайте в наступних публікаціях NADRA.INFO.