АрселорМіттал Кривий Ріг купив чотири CAT 785D

АрселорМіттал Кривий Ріг купив чотири CAT 785D
Фото: АМКР

Новини компаній

«АрселорМіттал Кривий Ріг» (АМКР) скерував 8,3 млн доларів США на закупівлю великовантажної техніки – чотирьох самоскидів CAT 785D вантажопідйомністю 136 тонн. Нові машини підприємству передала компанія «Цеппелін Україна» — офіційний дилер Caterpillar®, світового лідера у виробництві техніки для гірничих робіт. Повідомляють в АМКР в четвер, 21.09.2023.

«Видобуток руди – це початок нашого повного виробничого ланцюжку, який призводить до вироблення готової металевої продукції в «АрселорМіттал Кривий Ріг». Із самого старту виробничого процесу нам допомагатимуть гідні та потужні помічники CAT 785D – 24 години на добу, щодня, адже ми не зупиняємося. Ці кар’єрні самоскиди спроектовані для високої продуктивності,  мають високу надійність та довговічність, що доведено світовим брендом Caterpillar впродовж багатьох років», — сказав Володимир Теслюк, заступник генерального директора з виробництва гірничого департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Оновлення парку машин в цей складний час — це сміливий крок для вашої компанії, і «Цеппелін Україна» раді бути частиною цього моменту. Самоскиди 785D є високотехнологічними машинами, їх експлуатація значно підвищить продуктивність та знизить операційні витрати. Ми дякуємо за ваш вибір на користь продуктів Caterpillar, і сподіваємось, що нові машини стануть важливою частиною вашої довгострокової стратегії розвитку», — прокоментував Баходир Шавкетов, генеральний директор «Цеппелін Україна».

Кар’єрні самоскиди забезпечують перевезення великих обсягів матеріалу. Надійність машини гарантується міцністю конструкції. Ця техніка оснащена низкою інноваційних рішень і при цьому проста в обслуговуванні – має додаткові надставні борти, комп’ютерну систему керування трансмісією та гальмами, інформаційно-діагностичну комп’ютерну систему (VIMS), систему віддаленого моніторингу технічного стану машини – САТ Product Link Elite. Крім того, в машинах встановлені система зважування вантажу та відображення завантаження самоскиду та автоматична централізована система змащення. На підвищення рівня безпеки також працюють камери кругового огляду та радари плюс автоматична система пожежогасіння. Нові машини повністю відповідають високим вимогам з безпеки, забезпечуючи комфортну роботу оператора.

«Оновлення парку гірничої техніки дозволить нам підтримувати необхідні обсяги видобутку руди та випуску концентрату. Поступово долаючи виклики війни в Україні, ми все одно продовжуємо інвестувати у найважливіші сфери – розвиток виробництва та безпеку персоналу. Компанія АрселорМіттал вірить в Україну, ми лишаємося працювати тут, зміцнюючи економіку держави», — сказав Мауро Лонгобардо, генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Нагадаємо, перші два кар’єрні самоскиди САТ 785D з номінальною вантажопідйомністю 136 тонн кожен компанія Цеппелін Україна доставила на територію України у березні 2023 р..