В Україну поставили перші самоскиди САТ 785D вантажопідйомністю 136 тонн

В Україну поставили перші самоскиди САТ 785D вантажопідйомністю 136 тонн

Новини компаній

У березні 2023 року компанія Цеппелін Україна доставила на територію України два кар’єрні самоскиди САТ 785D з номінальною вантажопідйомністю 136 тонн кожен. Повідомляє Інформаційне агентство NADRA.INFO із посиланням на Facebook-сторінку Zeppelin Ukraine Mining.

«Великовантажні самоскиди САТ нарешті знову в Україні! Цей важливий крок став першим за кілька останніх років і має неабияке значення в поточній ситуації, як для наших клієнтів, так і для нашої компанії. Це перші самоскиди САТ 785 серії D на території України. На данний момент на кар’єрах наших партнерів працюють самоскиди САТ785 попередньої серії С», – йдеться у повідомленні, яке ілюструють кілька світлин транспортування і в пункті призначення: 

В Цеппелін Україна звертають увагу на низку переваг серії D у порівнянні з попередником:

  • простіше обслуговування машини;
  • зміцнені та покращені слабкі місця конструкцій, завдяки чому машина слугує клієнтам ще довше та надійніше;
  • більше інтегрованих сучасних технологій, що дозволяє відстежувати та керувати станом компонентів, попереджуючи критичні поломки та оптимізуючи продуктивність.

«В цілому це дозволяє знизити витрати на володіння технікою при, як завжди, найвищій продуктивності серед усіх самоскидів, надаючи можливість отримати найкращу собівартість перевезеної гірничої маси», – переконують у Цеппелін Україна.

Більше деталей у компанії обіцяють розкрити згодом.

Нагадаємо, восени 2021 р. ТОВ з іноземними інвестиціями «Цеппелін Україна ТОВ» спільно з ПрАТ «Тернопільський кар’єр» провели демонстрацію техніки Caterpillar в Максимівському кар’єрі (Тернопільська область).

В 2020 р. в карʼєрі Єристівського гірничо-збагачувального комбінату (Полтавська область) почалися випробування першого в Україні безпілотного самоскида Caterpillar 793D.