Роксервіс інсталював систему динамічного навантаження вагонів для гранітного карʼєру

Роксервіс інсталював систему динамічного навантаження вагонів для гранітного карʼєру

Новини компаній

Компанія ТОВ «Роксервіс» виконала повний комплекс робіт з проектування, встановлення та запуску нового дробарно-сортувального комплексу і системи динамічного навантаження залізничних вагонів на обʼєкті у Житомирській області. Роботи виконано для підприємства ТОВ «Гранітний карʼєр» (належить до BGV Group Management). Повідомляють у Роксервісі.

«ТОВ «Гранітний кар’єр» BGV Group Management – одне з найсучасніших та високопродуктивних виробництв в Україні. Компанія веде свою промислову діяльність на базі Жеревського родовища. Завдяки повній реконструкції та модернізації підприємства, минулого року компанія запустила виробництво високоякісної щебеневої продукції на високотехнологічному обладнанні Sandvik (Швеція). Цього року новий дробарно-сортувальний комплекс ми довершили потужною системою динамічного навантаження вагонів», – розповіла NADRA.INFO керівник Роксервісу Олена Загородня.

Система динамічного навантаження вагонів, виконана ТОВ «Роксервіс» для ТОВ «Гранітний карʼєр» (BGV Group Management)

ТОВ «Роксервіс» виступило генеральним проектувальником, постачальником дробарно-сортувального заводу та системи навантаження залізничних вагонів.

У проекті втілені всі новітні розробки для максимально ефективної експлуатації: обертові розподільники живлення, сучасні грохоти з гумовими ситами, система управління SCADA та ін.. 

«Тристадійний дробарно-сортувальний завод потужністю 550т/г, завдяки ретельно розробленій технології, дає змогу виробляти високоякісний низьколещадний кубовидний щебінь. Система динамічного навантаження залізничних вагонів має потужність 750 т/г. Для збереження довкілля, на ДСЗ встановлена система пилопригнічення повітряно-водяною сумішшю (на фото нижче) та телескопічний жолоб для фракції 0-5мм. Команда Роксервіс вдячна шановному клієнтові за вибір, довіру, спільну плідну співпрацю», – заявила Олена Загородня. 

В Роксервісі розповідають, що великий проміжний склад, бункери та великі склади готової продукції дозволять досягати максимальної утилізації ДСЗ з його максимальною продуктивністю. На заводі все продумано для зручного та швидкого обслуговування технологічного обладнання.

Довідково (дані компанії):

ТОВ «Роксервіс» є офіційним дистриб’ютором концерну Sandvik в Україні та постачає наступне обладнання для гірничого та будівельного ринку України: 

– дробарно-сортувальне обладнання (зокрема комплектні мобільні та стаціонарні заводи, дробарки, гуркіти, живильники та конвеєрні компоненти); 

– бурові установки для відкритих гірничих робіт;

– обладнання для будівництва тунелів;

– гідромолоти та обладнання для руйнування та знесення (Rammer); 

– просіювальне, подрібнююче та ін. навісне обладнання (Allu);

– комплектуючі, запасні частини та буровий інструмент. 

 

Компанія надає послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування. На ринку України працює 29 років.

 

Фото надані компанією ТОВ «Роксервіс».