Sandvik Mobile Crushing and Screening випустив повністю електричну щокову дробарку важкої серії

Sandvik Mobile Crushing and Screening випустив повністю електричну щокову дробарку важкої серії

Новини компаній

Sandvik Mobile Crushing and Screening продовжує рухатися у сфері сталого розвитку в галузі дроблення та сортування, з випуском повністю електричної щокової дробарки UJ443E важкої серії (на фото). Повідомляють у ТОВ «Роксервіс», яке є офіційним дистриб’ютором компанії Sandvik в Україні, в понеділок, 09.10.2023.

Sandvik UJ443E побудована на новому «повністю електричному» гусеничному шасі та оснащена високоякісними, надійними компонентами, а також щоковою дробаркою останнього покоління Sandvik CJ412.

Її новий модульний вузол завантаження включає збільшений бункер, два варіанти живильників з більшими секціями колосників та додатковий нижній грохот для кращого видалення природної дрібної гірничої маси перед дробленням, що дозволяє операторам оптимізувати процес залежно від умов та матеріалу живлення.

UJ443E призначена для твердих і абразивних порід та здатна працювати в найбільш агресивних середовищах. Ця установка є однією з найбільш універсальних і надійних важких мобільних щокових дробарок, доступних сьогодні на ринку. Ідеально підходить для кар’єрів, гірничодобувної промисловості та підрядних організацій.

 

Надійне рішення

Відповідно до «стратегії переходу» Sandvik, UJ443E була розроблена з підвищеним акцентом на надійність, продуктивність та довговічність, зберігаючи при цьому зовнішній вигляд, відчуття та ціннісні пропозиції, які потребують клієнти. Повністю електрична UJ443E забезпечує споживачам зниження витрат палива до 30%* та збільшення продуктивності до 30%* порівняно з продуктами попереднього покоління.

Вона оснащена електричними приводами обладнання та бортовою генераторною установкою. Це означає, що вона може працювати більш стабільно, живлячись від зовнішнього джерела електроенергії, або від бортової генераторної установки, яка працює на паливі HVO або дизельному паливі.

Робота з підключенням до зовнішнього джерела електроенергії може принести кілька переваг, зокрема: зниження експлуатаційних витрат; подовження інтервалів обслуговування силового агрегату; скорочення часу, витраченого на дозаправку; зменшення викидів та зниження рівня шуму. Повністю електричні приводи гусеничного ходу також зменшують використання гідравлічної оливи до 91%*.

UJ443E оснащена вихідним з’єднанням на 125 А, що дозволяє клієнтам експлуатувати наступні установки, такі як грохот або скальпер, забезпечуючи до 20% зниження споживання палива порівняно з використанням окремих установок.

 

Руйнуючи кордони 

UJ443E є зручним мобільним рішенням, збудованим з використанням компонентів найвищої якості та з елементами керування і обслуговування, розташованими на рівні землі для зручності.

Щоб звести до мінімуму час простою та максимально збільшити час безвідмовної роботи, UJ443E швидко налаштовується та складається, а також оснащена новою унікальною системою розблокування дробарки, яка дозволяє усунути будь-які затори в щоковій дробарці.

UJ443E має покращений доступ для технічного обслуговування, включаючи нову платформу доступу знизу і нову конструкцію боковин бункера, що складаються і автоматично блокуються, та якими можна керувати з рівня землі.

Нова система автоматизації з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом користувача Optik™ включає спрощене управління операціями і повну інтеграцію з нашим телематичним рішенням My Fleet. Діагностична підтримка, попередньо встановлені посібники з усунення неполадок та інформація в режимі реального часу дозволяють клієнтам точно знати, як використовується їх обладнання.

Завдяки безлічі нових інноваційних функцій UJ443E ми руйнуємо кордони, щоб ви могли дробити скелю.

Короткий опис основних характеристик:

  • Повністю електричні приводи гусеничного ходу забезпечують кращий контроль і маневреність під час пересування та навантаження і значно зменшують потребу в гідравлічній оливі та витрат на довгострокове обслуговування.
  • Модернізований вузол завантаження із запатентованою функцією гідравлічного підйому для покращеного доступу до обслуговування та полегшення демонтажу стаціонарної плити.
  • Завантажувальний бункер більшого розміру оснащений запатентованим механізмом складання та блокування. Стандартний об’єм становить 8 м3. Може бути збільшений за допомогою додаткових поширювачів бункера.
  • Доступні два варіанти живильника. Вібраційний колосниковий живильник для чистої гірничої маси або вібраційний колосниковий живильник з грохотом для гірничої маси, що містить багато дрібної фракції. Обидва мають гумове футерування та мають секції колосників значно більшого розміру для кращого видалення дрібної маси перед дробленням.
  • Найкращий у своєму класі головний конвеєр шириною 1400 мм (55 дюймів) тепер регулюється по куту нахилу і висувається за допомогою дистанційного гідравлічного затвору, та має стрічковий магніт з регульованою висотою.
  • Також є обхідний жолоб більшого розміру та опціональний конвеєр для природньої дрібної гірничої маси зі стрічкою шириною 650 і висотою відвалу у 3,5 м. Він має електричний привід і складається для транспортування.
  • Щокова дробарка Sandvik CJ412 тепер має розширені можливості підключення, що надають оператору інформацію про робочі параметри в реальному часі, потужний електропривод та бортову гідравліку для регулювання CSS (щілини).
  • Вузол щокової дробарки можна демонтувати для транспортування, що корисно в регіонах із жорсткими правилами перевезення.
  • Програмне забезпечення для розблокування  камери дробарки зменшує потребу у бортовому гідромолоті, скорочуючи час простою та підвищуючи безпеку на майданчику.
  • Потужність генератора змінного струму підібрана таким чином, щоб додатковий грохот міг працювати від бортового генератора, що спрощує технічне обслуговування, а також знижує загальну витрату палива.

*В залежності від застосування

Для отримання додаткової інформації зв’яжіться з ТОВ «Роксервіс» – офіційним дистриб’ютором компанії Sandvik в Україні: Ігор Іванов, менеджер з продажу ДСО, тел.: +380 67 9030787  Email: [email protected]

Про Sandvik Group (дані компанії):

Sandvik – це глобальна високотехнологічна інжинірингова група, що пропонує рішення, що підвищують продуктивність, прибутковість та стійкість для обробної, гірничодобувної та інфраструктурної галузей. Компанія знаходиться в авангарді цифровізації та приділяє особливу увагу оптимізації процесів клієнтів. Компанія Sandvik пропонує провідне обладнання, інструменти, послуги та цифрові рішення для механічної обробки, видобутку корисних копалин, видобутку та обробки гірських порід. У 2022 році в Групі працювало близько 40 000 співробітників, а виручка в рамках діяльності, що продовжується, склала близько 112 мільярдів шведських крон приблизно в 150 країнах.

Нагадаємо, Роксервіс виконав повний комплекс робіт з проектування, встановлення та запуску нового дробарно-сортувального комплексу і системи динамічного навантаження залізничних вагонів на обʼєкті у Житомирській області.