Гулянецький щебзавод купив інвестор зі Львівщини

Гулянецький щебзавод купив інвестор зі Львівщини
Фото: https://everything-for-business.com/

В листопаді 2023 р. відбулася зміна власника ТОВ «Гулянецький щебзавод», яке видобуває граніти та виробляє щебеневу продукцію в Житомирській області. Повідомляє Інформаційне агентство NADRA.INFO із посиланням на дані Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і YouControl.

Власницею Гулянецького щебзаводу від листопада 2023 р. є Любов Демчина (через ТОВ «Керамік»). Новим директором компанії було призначено Віталія Вербицького.

«Дякуючи новому інвестору, підприємство знову стає на ноги. Гасимо старі борги, зробили перший вибух, почали працювати. Випускаємо щебінь, але працюємо поки що тільки на склади», – заявив Віталій Вербицький в телефонному коментарі NADRA.INFO. 

Любов Демчина є дружиною Романа Демчини – засновника і керівника ПП «Рома», яке розробляє родовище піску Староскварявське (Львівська обл.), спеціалізується на будівництві та обслуговуванні автомобільних доріг, виробництві і продажу будівельних матеріалів.

Роман Демчина є депутатом Львівської обласної ради. Джерело фото: https://www.facebook.com/demchynaroman

ТОВ «Гулянецький щебзавод» засновано в 2004 р.. Статутний капітал 59 635 000 грн. Реєстрація – с. Бондарівка, Коростенський р-н, Житомирська обл.. Щебзавод володіє дійсним спецдозволом №3956 на видобування граніту, габро-анортозиту, лабрадориту, монцоніту і мігматиту родовища «Північна ділянка» (Житомирська обл., до 2031 р.). Попереднім власником щебзаводу (з листопада 2020 р.) був громадянин Німеччини Єгор Шнелль (через ТОВ «Гранитінвест»), а директором – Олексій Зінкевич. Компанію виставили на продаж у квітні 2023 р., із заявленою ціною 3,2 млн дол. США.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ