Ще дві ділянки піску поблизу Нетішина виставили на продаж

Ще дві ділянки піску поблизу Нетішина виставили на продаж
Зображення асоціативне

Державна служба геології та надр України виставила на продаж спецдозволи на користування двома ділянками піску в Хмельницькій та Рівненській областях. Обидва обʼєкти знаходяться в межах умовного 15-кілометрового радіусу від міста Нетішин та Хмельницької АЕС. Аукціони відбудуться 08.02.2024. Повідомляє NADRA.INFO.

Горинська-2 ділянка піску знаходиться в Хмельницькій обл., на лівому березі річки Горинь, південно-західна околиця м. Нетішин. Ціна спецдозволу стартує з 674 216 грн. Ініціатор торгів – ТОВ «Буд-Мат-Сервіс» (власник Юрій Канаєв)

Ділянка Південна Вільбівненського родовища знаходиться в Рівненській обл. на межі з Хмельницькою, на північний схід від с. Вельбівно . Ціна спецдозволу стартує з 1 183 350 грн. Торги ініціювало ТОВ «Сандекс» (власник Ігор Яриш)

Нагадаємо, на торгах 04.01.2024 Держгеонадра розіграли ділянку піску Нетішинська. Переможцем стала компанія ТОВ «Пісок-Ресурс» (власник Олена Мозгова) із Дніпра, яка запропонувала за лот 11 млн грн (на 2,7 млн грн більше, ніж учасник №2 – ВКПП «Явір-Транс» (власник Наталія Лукашук)).

За підрахунками NADRA.INFO, Нетішинська ділянка – 14-тий піщаний обʼєкт у радіусі 15 км від Хмельницької АЕС.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ