Держгеонадра запрошують на вебінар щодо відбору стратегічних проєктів у сфері критичних мінералів

Держгеонадра запрошують на вебінар щодо відбору стратегічних проєктів у сфері критичних мінералів
Зображення асоціативне

Державна служба геології та надр України запрошує представників гірничодобувних компаній взяти участь у вебінарі щодо визначення критерії та процедури відбору Єврокомісією стратегічних проєктів у сфері критичних мінералів, який проводить DG GROW (The European Commission’s Directorate for the Internal Market, Industry, Entrepreneurship & SMEs) та ERMA (The European Raw Materials Alliance). Повідомляють на Facebook-сторінці Держгеонадр.

«Прийнятий 11 квітня Європейський закон про критичну сировину (Critical raw materials act) передбачає сприяння в реалізації стратегічних проєктів з розробки корисних копалин, що містяться в переліку критичних для ЄС. Організація та проведення заходів з їх відбору покладена на DG GROW та ERMA.

 

Під час вебінару учасники ознайомляться з цілями стратегічних проєктів у рамках CRM Act та їх критеріями, отримають інформацію про те, як подати заявку на участь у відборі, дізнаються про канали підтримки та зможуть поставити запитання організаторам заходу для з’ясування всіх практичних деталей», – йдеться у повідомленні.

Вебінар запланований на 30 квітня 2024 р., з 16.00 до 18.00.

Долучитися до навчання всі охочі зможуть за посиланням.