Sandvik придбає німецького постачальника рішень для обробки алюмінію Almü

Sandvik придбає німецького постачальника рішень для обробки алюмінію Almü
Джерело зображення: https://www.almue.de/

Новини компаній

Sandvik підписав угоду про придбання компанії Almü Präzisions-Werkzeug GmbH (Almü), німецького постачальника ріжучих інструментів і рішень для систем високоточного свердління, розгортування, фрезерування та оснащення. Повідомляють у Sandvik*.

З придбанням Almü Sandvik посилить свою пропозицію легких компонентів в  сегменті automotive, який стає все більш важливим через перехід до електричних рішень. Компанія буде представлена ​​в Sandvik Coromant, підрозділі Sandvik Manufacturing and Machining Solutions.

«Зміцнення наших позицій у сфері легких матеріалів є одним із ключових пріоритетів Sandvik. Ми досягли значного прогресу та здійснили кілька придбань у цій сфері за останні два роки, і я дуже радий, що завдяки придбанню Almü ми продовжуємо реалізувати нашу стратегію» , — говорить Стефан Відінг, президент і генеральний директор Sandvik.

Almü займає сильну ринкову позицію в регіоні DACH (Німеччина, Австрія та Швейцарія) і солідну клієнтську базу в автомобільному сегменті. Використовуючи свої передові інженерні компетенції та знання щодо застосування алюмінію та легких матеріалів, Almü надає індивідуальні рішення щодо високоточних інструментів та послуги для машинобудівної промисловості.

Гірниче обладнання Sandvik в Україні представляє офіційний дистрибʼютор ТОВ «Роксервіс». Інтервʼю з засновниками компанії Володимиром та Оленою Загородніми читайте за посиланням. Практичні поради Володимира Загороднього щодо купівлі та модернізації щебеневих карʼєрів знайдете тут.

Компанія Almü була заснована в 1978 р., має 44 співробітники, а головний офіс знаходиться в місті Целль-унтер-Айхельберг, Німеччина. У 2022 р. дохід компанії становив приблизно 6 млн євро. Вплив на маржу EBITA та прибуток на акцію Sandvik буде обмеженим. Очікується, що транзакція буде завершена протягом другого кварталу 2024 р. та підлягає звичайним умовам закриття. Сторони домовилися не розголошувати вартість закупівлі.

 

*В розділах Говорять асоціації , Говорять компанії , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, сервісних компаній, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.