Виробнику напоїв анулювали спецдозвіл на видобування води

Виробнику напоїв анулювали спецдозвіл на видобування води
Джерело фото: https://rudpolkhm.prom.ua/

Державна служба геології та надр України анулювала спеціальний дозвіл №6083, наданий на видобування питних підземних вод ділянки Рудпол Хмельницького родовища. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на Наказ Держгеонадр №165 від 08.04.2024 (завантажити).

Спецдозвіл анульовано на виконання постанови Верховного Суду України від 03.04.2024 у справі № 560/17662/21 (постанова).

За даними сайту компанії, Рудпол виробляє та реалізує мінеральну виду під брендами «Роса» та «АКВАрель», а також пластикову тару для напоїв (пляшку ПЕТ).

«Наша свердловина збудована у 1956 році, на вододілі річки Кудринка. Хмельницького району с. Ружична, сьогодні це місто Хмельницький. Наша вода «Роса» – це скарб не лише міста Хмельницького, а й всієї області. На нашій живій воді вже зросло ціле покоління успішних людей. Сьогодні свердловина глибиною 190 м., реконструйована, відповідає всім сучасним стандартам, що дає можливість виготовляти тільки живу, багату мінералами воду», – розповідають на сайті.

Отримати оперативний коментар уповноваженого представника підприємства не вдалося.

ПП «Рудпол» засновано в 2004 р.. Статутний капітал 45 000 грн. Реєстрація – м. Хмельницький. Власник і керівник: Будзінський Віктор. Інших дійсних спецдозволів на надра, крім анульованого, підприємство не має (YouControl).

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ