ФДМУ продав складське приміщення Укргеофізики: ціна злетіла у 265 разів

ФДМУ продав складське приміщення Укргеофізики: ціна злетіла у 265 разів
Джерело фото: https://prozorro.sale/

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях на виконання програми з малої приватизації реалізувало склад загальною площею 340,7 кв.м в с.Талалаївка Чернігівської області, який належав Полтавській експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах ДГП «Укргеофізика». Повідомили NADRA.INFO в Укргеофізиці в понеділок, 15.04.2024.

Даний склад декілька років не використовувався в основній діяльності, тому було прийняте рішення про доцільність реалізації для наповнення Державного бюджету України та зменшення витрат підприємства.

За можливість придбати об‘єкт з аукціону в Prozorro.Продажі змагались 11 учасників.

Вартість об’єкту зі стартової ціни 7 519 грн зросла до 2 млн грн, які запропонував ФОП Близнюк Олег Михайлович. Переглянути історію аукціону можна за посиланням.

Переможець торгів сплатив до бюджету 2 млн грн вартості складу, а також 400 тис грн ПДВ.

В ДГП відзначають, що в 2023 р. через регіональні відділення Фонду Державного майна України на аукціонах в електронній системі Prozorro.Продажі було реалізовано 7 груп об‘єктів нерухомого майна Укргеофізики, яке не використовувалось в основній діяльності, на загальну суму 11,653 млн грн.

Як ми писали раніше, Укргеофізика проведе промислово-геофізичні дослідження та прострілювально-вибухові роботи у свердловинах Укрнафти.

В березні в Укргеофізиці повідомили, що 2023 рік закінчили з прибутком. На підприємстві заявили, що стали беззбитковими вперше за останні чотири роки.