KSE та EBA навчатимуть надрокористувачів проектному менеджменту

KSE та EBA навчатимуть надрокористувачів проектному менеджменту
Зображення асоціативне. Автор The Gate Agency

Бізнес-школа Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE) та Комітет надрокористування Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association, EBA) працюють над створенням нової освітньої програми — «Проєктний менеджмент у надрокористуванні». Повідомив у Facebook Голова Комітету надрокористування EBA, директор з розвитку Геологічної Інвестиційної Групи Дмитро Кащук.

Він також запросив учасників ринку взяти участь в експертному опитуванні, результати якого врахують під час формування остаточної програми курсу:

«Завдяки впровадженню сучасної освітньої програми, що спрямована на удосконалення знань у галузі видобутку та переробки корисних копалин, засвоєння всіх процедур, необхідних для отримання дозвільних документів, учасники курсу матимуть змогу адаптуватися до динамічного ринку праці та стати високоваліфікованими менеджерами у такій вузькій і необхідній ніші.

Але, для того, щоб зробити цей курс максимально ефективним і, щоб він відповідав викликам та реальним потребам галузі, ми розпочали опитування серед учасників ринку», – написав Кащук.

Запрошуємо взяти участь в опитуванні та долучитися до розвитку видобувної галузі в Україні: https://zfrmz.eu/NyOzAT1PrMSijV2m3vZu.

EBA у співпраці з KSE Graduate Business School та KSE Foundation запрошують менеджерів надродобувних компаній до участі в опитуванні щодо освітніх викликів та потреб у галузі надрокористування. Дослідження допоможе розробити максимально актуальну та корисну навчальну програму, яка фокусуватиметься на проєктному менеджменті у сфері надрокористування. Пройти опитування можна за посиланням.

В Європейській Бізнес Асоціації розповідають, що навчальна програма розроблятиметься з урахуванням потреб ринку та за участю лідерів галузі й охопить широкий спектр тем, зокрема проєктний менеджмент, фінанси, лідерство, стала енергетика, бізнес-аналіз. Спеціалізовані теми включатимуть доступ до надр, екологічні аспекти, GR у надрокористуванні, особливості залучення інвестицій у надрокористування, оподаткування процесу надрокористування.

Відповідаючи на запити галузі, програма надасть необхідні знання та навички для успішного управління складними проєктами в надрокористуванні й забезпечить галузь висококваліфікованими менеджерами.

Ознайомитись із концептом майбутньої програми можна за посиланням.

«Для реалізація нових проектів в галузі видобутку та переробки корисних копалин компанії потребують спеціалістів з комбінацією навичок проектного менеджменту та галузевих знань з надрокористування, геології, технологічного процесу тощо, яких майже не існує на ринку.

 

Підприємства з видобутку корисних копалин, які потребують кваліфікованих спеціалістів з професійними знаннями, гостро відчувають брак кваліфікованих кадрів», – йдеться у презентації.

Мета курсу – зробити проєктний менеджмент у надрокористуванні – престижним, забезпечити галузь кваліфікованими спеціалістами нового рівня шляхом:

  • Запровадження сучасних освітніх програм, спрямованих на розвиток знань та навичок слухачів курсу у сфері видобутку та переробки корисних копалин, з особливим акцентом на проектний менеджмент;
  • Надання слухачам курсу необхідних теоретичних знань та практичних навичок для підготовки до вирішення складних задач у галузі надрокористування;
  • Інтеграції актуальних кейсів з галузі та використання інноваційних методик навчання для розвитку критичного мислення та здатності до аналізу, що дозволить слухачам курсу ефективно адаптуватися до динамічного ринку праці.