Родовище Софії Київської офіційно перейшло під контроль Вʼячеслава Супруненка

Родовище Софії Київської офіційно перейшло під контроль Вʼячеслава Супруненка
Зображення асоціативне. Джерело фото: https://sis.nipo.gov.ua/

Родовище мінеральної природної столової води «Софія Київська» (м. Київ) змінило надрокористувача. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на наказ Державної служби геології та надр України №252 від 29.05.2024 (завантажити).

Попередній власник дозволу ТОВ «Київський завод напоїв «Росинка» відчужив спецдозвіл на видобування «Софії Київської» на користь ТОВ «Київський завод «Росинка». Нагадаємо, дію спецдозволу поновили в листопаді 2023 р.

ТОВ «КЗН «Росинка» контролює Людмила Дюкарєва. Компанію визнано банкрутом, з червня 2023 р. перебуває в стані припинення (YouControl).

Власником ТОВ «Київський завод «Росинка» є екс-депутат Київської міської ради, бізнесмен Вʼячеслав Супруненко – через кіпрську компанію АЛВІВА ГРУП ЛТД контролює 70% заводу (YouControl). Влітку 2023 р. Київський завод Росинка купив майно іншої збанкрутілої юридичної особи – ПрАТ «Краплинка» (до 2017 р. ПрАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка», YouControl). А особисто пан Супруненко в грудні 2023 р. став власником брендів води «Росинка» і «Софія Київська».

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що ТОВ «Панна Карпат» Олега Олійнічука і Тетяни Кізян з Вінницької обл. внаслідок угоди на вторинному ринку стала власником спецдозволу на Ново-Мізунське родовище мінеральних підземних вод в Івано-Франківській обл.. Попереднім надрокористувачем було ТОВ «Мізунь» Артура Анопольського.

В травні ми писали, що вільним обігом спецдозволів скористалося ТОВ «Гамма Девелопмент» Мальвіни Підлужної і партнерів – компанія отримала в користування ділянку кварцового піску Підгірна в Київській області.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ