Анульовано два дозволи на пісок у Харківській і Одеській областях

Анульовано два дозволи на пісок у Харківській і Одеській областях
Зображення асоціативне

На підставі рішень судів, що набрали законної сили, Державна служба геології та надр України анулювала два спеціальні дозволи на видобування пісків. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на накази Держгеонадр №302 (завантажити) і №303 (завантажити) від 02.07.2024.

Компанії ТОВ «Пересувна механізована колона № 98» Віталія Агаларова анульовано спецдозвіл № 2096 на видобування пісків ділянки № 3 Приморського родовища (Одеська обл.), NADRA.INFO нещодавно писали про відповідне судове рішення).

Корпорації «Криниця» Олени Сапожнікової та Валерії Юрусланової анульовано дозвіл на видобування пісків та суглинків Вільхівського родовища (Харківська обл., підстава – постанова Другого апеляційного адміністративного суду).

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

Нагадаємо, нещодавно суд скасував результати аукціону з продажу дозволу на видобуток піску з водосховища поблизу Житомира.

Також ми писали, що Держгеонадра погодили надання компанії Ростислава Бродського і партнерів ТОВ «Вістерс Лейн» спецдозволу на видобування піску на Вишгородському родовищі без аукціону.