Які спецдозволи можна купити на останньому аукціоні березня?

Які спецдозволи можна купити на останньому аукціоні березня?

Надрокористувачів чекають граніт, бурштин, графіт, мігматит, глина, підземні води

31.03.2021 відбудуться 11 аукціонів з продажу спецдозволів на користування надрами. Аукціони пройдуть в електронній системі ДП “Прозорро.Продажі”. Заявки на участь в торгах можна подати до 20:00, 30.03.2021.

Державна служба геології та надр України виставила на продаж такі спецдозволи: 

  1. Підземні мінеральні лікувальні води. Брусницька ділянка (свердловини №№ 516-ре, 31-П) Брусницького родовища. Чернівецька обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.
  2. Графіт, підземні технічні води. Городнявська ділянка Буртинського родовища. Хмельницька обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.
  3. Граніт. Ділянка № 1 Новоукраїнського родовища. Кіровоградська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.
  4. Бурштин. Ділянка Зонецька перша. Рівненська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ), 5 років.
  5. Бурштин. Ділянка Агатівська. Рівненська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ), 5 років.
  6. Бурштин. Ділянка Зонецька друга. Рівненська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням бурштину (промислова розробка родовищ), 5 років.
  7. Граніт. Гвіздівське родовище. Рівненська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.
  8. Мігматит. Йосипівське родовище. Кіровоградська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.
  9. Підземні мінеральні води. Ділянка надр в м. Мукачево, де розташована свердловина № 1-М. Закарпаття. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ, 5 років.
  10. Підземні питні води. Ділянка надр у с. Чайки, де розташовані свердловини № 24-84 та № 24-84/1. Київська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ, 5 років.
  11. Глина. Ділянка № 1 Городенківського родовища. Івано-Франківська обл.. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: видобування, 20 років.

 

Читайте також: Піщані потоки. Кому дозволено видобувати пісок з Десни, Дніпра і Південного Бугу?

Читайте також: Луполівське родовище граніту знайшло покупця з першого разу

Читайте також: Анульовано всі спецдозволи з рішення РНБО про санкції

Читайте також: Кому приготуватися до перевірок? Президент увів у дію рішення РНБО про надра

Читайте також: Наевакуювали? Київська компанія-евакуатор купила потужний гранітний кар’єр

 

Фото асоціативне