Переоформлено спецдозвіл на кам’яний кар’єр в Запоріжжі

Переоформлено спецдозвіл на кам’яний кар’єр в Запоріжжі
В кар'єрі ТОВ "Смарт Граніт"

Родовище розробляє компанія зі Смарт-Холдингу Вадима Новинського

Наказом Держгеонадр №12 від 12.01.2021 р. було переоформлено спецдозвіл №1134 на ділянку “Лівобережна” родовища “Передаточнинське”. Підставою для переоформлення стало “правонаступництво юридичної особи (надрокористувача) у результаті реорганізації шляхом перетворення”. Йдеться про перетворення АТ “Запоріжнерудпром” на ТОВ “Смарт Граніт”, яке відбулося в 2020 році.

Кар’єр ТОВ “Смарт Граніт”. Основні корисні копалини: граніти, мігматити, гнейси

Ділянка “Лівобережна” родовища “Передаточнинське” знаходиться в адміністративних межах м. Запоріжжя (тут геолокація об’єкта). Найближчими сусідами до кар’єру ТОВ “Смарт Граніт” є кар’єри ТОВ “Мокрянський кам`яний кар`єр №2” (спецдозвіл №3797), і ТОВ “Мокрянський кам’яний кар’єр №3 (спедцозвіл №1539).

Кар’єр ТОВ “Смарт Граніт” знаходиться в адміністративних межах Запоріжжя. Найближчі сусідні кар’єри – Мокрянський №2 і Мокрянський №3

Основними корисними копалинами ділянки є граніти, мігматити, гнейси. Супутня корисна копалина – суглинки. В розділі “Мета користування надрами” в описі спецдозволу №1134 вказано: “видобування незмінених та порушених вивітрюванням гранітів, мігматитів та гнейсів, придатних в якості сировини для виробництва щебеню будівельного та каменю бутового, відсіви від подрібнення гранітів, мігматитів та гнейсів придатні для дорожнього будівництва . суглинків (супутня корисна копалина), придатних для виробництва цегли керамічної рядової повнотілої марки “75” і каменю порожистого марки “100”.

Кар’єр ТОВ “Смарт Граніт”

Фото надані прес-службою промислово-інвестиційної групи Смарт-Холдинг.


Cторінка “Кар’єри України” в Instagram: https://www.instagram.com/ukrainianquarries/

Cторінка “Кар’єри України” у Facebook: https://www.facebook.com/ukrquarries 

“Кар’єри України” в Telegram: https://t.me/ukrquarries

Долучайтеся до групи “Кар’єри України” у Facebook: https://www.facebook.com/groups/258017951909456

А якщо шукаєте роботу в кар’єрі, чи навпаки – працівників у Ваш кар’єр, запрошуємо в групу “Кар’єра в кар’єрі – Mining Career in Ukraine”: https://www.facebook.com/groups/710280669565979