Райт Солюшн відновила дослідно-промислову розробку бурштину в Житомирській області

Райт Солюшн відновила дослідно-промислову розробку бурштину в Житомирській області

В компанії заявляють про відновлення в жовтні легальної розробки бурштиноносних надр після тривалої перерви

 

“Легальному бізнесу нарешті дали “зелене світло”. Ми починаємо працювати. Ми отримали всі дозвільні документи, провели необхідні дослідження ділянки, маємо дані про корисні копалини. Наразі працюємо на стадії ДПР (Дозвільно-промислова розробка)”, – заявив директор ТОВ “Райт Солюшн” Віктор Коц.

Директор ТОВ “Райт Солюшн” Віктор Коц. Джерело: http://www.right-solution.net/legalniy-burshtin-na-zhitomirschini-privatna-kompaniya-vpershe-zakonno-vidobuvatime-sonyachniy

Наразі роботи ведуться на ділянці “Правобережна” (Коростенський район, Житомирська обл.). На YouTube-каналі компанії опубліковано відео робіт.

ТОВ “Райт Солюшн” володіє двома дійсними бурштиновими спецдозволами на геологічне вивчення включно з дослідно-промисловою розробкою в Житомирській області: №4785  на ділянці “Стрілка” (1021 га) і №4786 на ділянці “Правобережна” (3405 га). Обидва спецдозволи дійсні до лютого 2026 року (дані ДНВП “Геоінформ України”)

ТОВ “Райт Солюшн” засновано в 2015 р.. Статутний капітал – 156 179 грн. Реєстрація – м. Олевськ, Житомирська обл.. Власники: Садовий Ярослав (Львівська обл.) і Баланда Володимир (Німеччина). Керівник – Коц Віктор (дані YouControl).

Сайт компанії: http://www.right-solution.net/

ТОВ “Райт Солюшн” є членом Європейської Бізнес Асоціації

В компанії заявлять, що сьогодні “Райт Солюшн” є ключовим працедавцем регіону. На фірмі вже працевлаштували близько 80-ти місцевих мешканців і планують надалі створювати робочі місця. Зараз підприємство щомісячно сплачує до бюджету Олевської ОТГ  в середньому 180 тис. грн податків, – йдеться у повідомленні

Робота сортувального комплексу. Стопкадр з відео. Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=mX9uRgz4DTk

Нагадаємо, в лютому 2021 р. в коментарі NADRA.info, Віктор Коц заявляв, що ТОВ “Райт Солюшн” в 2019-2020 рр.. видобуло 2,7 т бурштину і сплатило понад 1,5 млн грн рентних платежів за користування надрами.

“За III–IV кв. 2019 р. ми видобули 1860 кг, в IV кв. 2020 р. – близько 840 кг. Рентна плата за користування надрами за обидва періоди склала майже 1,6 млн грн. Решту часу не працювали, бо чекали погоджень від землевласників. Зараз чекаємо на постанову Кабміну про сервітут, і подовжуємо спецдозволи”, – заявляв Віктор Коц.

 

Читайте також: ФДМУ незаконно звільнив керівника Реммашторфу – рішення суду

Читайте також: Жовтневий виторг Держгеонадр. За скільки і хто насправді викупить розіграні спецдозволи?

Читайте також: Нові літієві шанси Петро-Консалтінга

Читайте також: 300 мільйонів гривень – у розробку українського родовища руд літію?

Читайте також: Київський ювелірний завод втратить постачальника українських самоцвітів?