Рудомайн запустив у роботу Epiroc DM75

Рудомайн запустив у роботу Epiroc DM75

Новини компаній

ТОВ “Рудомайн” розпочало експлуатацію в кар’єрі “Південний” бурової установки DM75 від шведського виробника “Еpiroc”. Про це повідомили в компанії у пʼятницю, 18.02.2022.

“З технічних характеристик установки насамперед цікаве буріння свердловин глибиною до 51 м, що дозволяє бурити як експлуатаційні, так і геологорозвідувальні свердловини з діаметром 250 мм. Основними особливостями установки є максимальна продуктивність та ефективність буріння в особливо важких гірничо-геологічних умовах, особливо міцних порід, а також можливість технічного контролю керівниками та фахівцями підприємства та фізико-механічних властивостей порід”, — пояснює переваги нового придбання підприємства Віталій Мельниченко, заступник начальника ділянки.

За словами Віталія Мельниченка, бурову установку відрізняє якість та зручність виробництва, відповідність сучасним екологічним стандартам, захист персоналу та безпека виробництва, пиловловлювач і безшумність роботи та висока мобільність

Довідково

ТОВ “Рудомайн” засновано в 2010 р.. Статутний капітал 19 177 911,66 грн. Реєстрація – м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.. Власник Андреу Катя (Кіпр) через компанію “АРДК МАЙНІНГ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ ХОЛДІНГ ЛТД” (Кіпр). Кервіник – Колос Володимир (дані про структуру власності – YouControl). ТОВ “Рудомайн” володіє спецдозволом №6511 на видобування руд заліза родовища ділянка №2 кар’ єру Південний з врахуванням західного флангу “Ділянка №3” (дані ДНВП “Геоінформ України”).

Нагадаємо, в червні 2021 р. в ПрАТ “Тернопільський кар’єр” заявили, що запустили в роботу новітній буровий станок FlexiROC D55.

 

Джерело зображень: https://www.facebook.com/rudomain.ua/videos/1094350741359112/