В Тернопільському кар’єрі показали новий FlexiROC D55

В Тернопільському кар’єрі показали новий FlexiROC D55
FlexiROC D55. Джерело: https://www.facebook.com/ter.karyer/posts/711431532914226

ПрАТ “Тернопільський кар’єр” продовжує реалізацію широкої програми оновлення техніки та обладнання. Про це повідомляють на Facebook-сторінці компанії.

“Знайомтеся: новітній буровий станок FlexiROC D55. Бурові установки FlexiROC характеризуються високим рівнем продуктивності та низькими затратами, вони підтвердили свою ефективність і надійність у непростих умовах експлуатації та є втіленням найсучасніших бурових технологій. Тепер такий буровий станок FlexiROC D55 працює в нашому кар’єрі!” – йдеться у повідомленні.

В компанії заявляють, що послідовно розвивають Тернопільський кар’єр у видобувну компанію повного циклу, “що забезпечує якісну реалізацію всіх ланок створення доданої цінності власними ресурсами. На це спрямована комплексна програма оновлення техніки та обладнання, яка триває вже кілька років. Якісний вапняковий продукт розпочинається з якісних буро-вибухових робіт, тож придбання бурового станка FlexiROC D5 підвищує нашу конкурентну силу за рахунок здійснення повного контролю якості над процесом буріння та отримання незалежності від підрядних компаній”.

ПрАТ “Тернопільський кар’єр” засновано в 1995 р. Населений пункт реєстрації с. Максимівка, Збаразький район, Тернопільська обл.. Статутний капітал близько 1,5 млн грн. Компанія володіє чотирма дійсними спецдозволами на видобування вапняку: №361 (родовище Старозбаразьке), №363 (родовище Галущинецьке), №365 (родовище Скала-Подільське), №367 (родовище Максимівське).

Раніше в червні цього року в компанії повідомляли, що Тернопільський кар’єр став першою в Україні компанією з системним виготовленням гранульованого вапняку з власної сировини.

В квітні 2021 р. генеральний директор ПрАТ “Тернопільський кар’єр” Роман Яворський в інтерв’ю телеканалу “Т1” розповів про плани компанії протягом поточного року побудувати ще один завод завод німецької компанії Loesche, аналогічного тому, який вже працює на підприємстві.

“Це найбільш технологічне рішення виробництва мінпорошку в Україні. І цього року ми для себе поставили плани побудувати ще один такий завод, так як бачимо, що будівництво доріг в країні відбувається все в більших об’ємах. Таким чином ми будемо збільшувати потужності по переробці вапняку і по виготовленню такого продукту”, – заявляв Роман Яворський.

В травні 2020 р. в компанії звітували про реалізацію широкої програми оновлення техніки. Зокрема, на умовах стратегічного партнерства з компанією Цеппелін Україна, заснованого на довготривалій співпраці, в період з 2019 по травень 2020 року товариству було поставлено 2 кар’єрних самоскиди CAT 770G вантажопід’ємністю 38 т та фронтальний навантажувач CAT 980 L з власною вагою 30 т.

“Оновлення техніки дає можливість підприємству збільшити обсяги виробництва до рівня 250 тис. т в місяць, наростити обсяги відвантаження до понад 3 тис. вагонів в місяць, а також покращити якість готової продукції та швидкість і ритмічність навантаження”, – повідомляли в компанії.

 

Читайте також: Титановий кар’єр біля Білої Церкви і ГЗК на Черкащині. Кого ще РНБО поставила на стоп?

Читайте також: Торф уцінили. Родовище “Ірдинь” віддадуть удесятеро дешевше

Читайте також: Мідний розіграш? Хто і скільки обіцяє заплатити за доступ до української міді

Читайте також: Гранітний кар’єр поставили на паузу

Читайте також: Родовище гранодіориту звільнили від надрокористувача