Служба проведе День відкритих дверей для студентів і випускників ВНЗ

Служба проведе День відкритих дверей для студентів і випускників ВНЗ

Скільки платять в Держгеонадр: огляд активних вакансій

Державна служба геології та надр України і підпорядковані державні геологічні підприємства запрошують у штат працювати геологів, економістів, юристів і представників інших спеціальностей. А також пропонують долучитися до програми стажування студентів. Інформує NADRA.info із посиланням на офіційне повідомлення Служби.

Повідомляється, що 24.02.2022 Голова Держгеонадр Роман Опімах візьме участь у кар’єрному online-фестивалі Career Shoot від КНУ імені Тараса Шевченка, під час якого розповість про діяльність Служби та представить перелік вакантних посад і напрямів, за якими відкрите стажування. Доєднатися до дискусії можна за посиланням: https://bit.ly/3HZHhOX

26 лютого представники Держгеолслужби візьмуть участь у ярмарку вакансій, який проводить Інститут геології КНУ ім. Тараса Шевченка.

10 та 17 березня Державна служба геології т надр України проведе День відкритих дверей для студентів і випускників вищих навчальних закладів.

Охочим подати резюме для проходження стажування в Держгеонадр, у Службі рекомендують попередньо ознайомитися з:

  1. Оглядовими презентаційними матеріалами щодо основних векторів роботи Служби: https://bit.ly/3nMrMBJ
  2. Публічним річним звітом Держгеонадр за 2021 рік: https://bit.ly/3KvKWp9
  3. Відео-конференцією звітування Романа Опімаха про діяльність Служби за 2021 рік: https://bit.ly/3H9jStT

Резюме для проходження стажування можна надсилати раднику Голови Держгеонадр Тетяні Темнюк на адресу: [email protected]

Зауважимо, за даними порталу career.gov.ua, активними сьогодні є 11 вакансій Держгеонадр. Термін подачі документів від кандидатів завершився 18.02.2022, на 23.02.2022 заплановано тестування.

Перелік вакантних посад (з розміром окладів, до яких передбачено надбавки, доплати та премії):

  1. Начальник відділу контролю за виконанням зобов’язань інвесторів Управління з питань реалізації угод про розподіл продукції. Категорія посади Б, посадовий оклад 11 000 грн.
  2. Заступник начальника відділу супроводження реалізації угод про розподіл продукції Управління з питань реалізації угод про розподіл продукції. Категорія Б, посадовий оклад 9 700 грн.
  3. Головний спеціаліст відділу супроводження реалізації угод про розподіл продукції Управління з питань реалізації угод про розподіл продукції. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  4. Головний спеціаліст контролю за виконанням зобов’язань інвесторів Управління з питань реалізації угод про розподіл продукції. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  5. Головний спеціаліст Сектору з публічних закупівель. Категорія посали В, посадовий оклад 8 500 грн.
  6. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів Держгеонадр в судових органах Департаменту правового забезпечення. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  7. Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами Департаменту правового забезпечення. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  8. Головний спеціаліст відділу нормотворчої діяльності та адаптації європейського законодавства Департаменту правового забезпечення. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  9. Головний спеціаліст відділу документообігу та контролю Департаменту бухгалтерського обліку, звітності, забезпечення діяльності та управління майном. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  10. Головний спеціаліст Сектору по роботі з персоналом та державними підприємствами. Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.
  11. Головний спеціаліст відділу матеріально-технічного забезпечення та управління майном Департаменту бухгалтерського обліку, звітності, забезпечення діяльності та управління майном (на період відсутності основного працівника). Категорія В, посадовий оклад 8 500 грн.

 

Нагадаємо, 12.01.2022 на посаду заступника Голови Державної служби геології та надр України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Кабінет Міністрів України призначив Сергія Дехтяренка (про конкурс не повідомлялося). 09.06.2021 першим заступником Голови Держгеонадр за результатами конкурсу Уряд призначив Володимира Бучка. 18.08.2021 з посади заступника Голови Держгеонадр у зв’язку з відмовою у наданні допуску до державної таємниці було звільнено Романа Сарамагу. З 08.11.2019 Службу очолює Роман Опімах (призначено за результатами конкурсу).