Роману Опімаху призначили першого заступника

Роману Опімаху призначили першого заступника
Володимир Бучко обіймає посаду заступника Голови Держгеонадр з червня 2021 р..Фото: https://www.youtube.com/watch?v=m6gmDABE8VY

Кабінет Міністрів України призничив Володимира Бучка першим заступником Голови Державної служби геології та надр України. Текст Розпорядження від 09 червня 2021 р. № 602-р оприлюднено на сайті Уряду. Документ підписав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Призначити Бучка Володимира Анатолійовича першим заступником Голови Державної служби геології та надр України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства”, – йдеться в розпорядженні.

Володимира Бучка призначено першим заступником Голови Держгеонадр за результатами конкурсу, який було оголошено 22.04.2021. На конкурс подалися 14 кандидатів. Тестування пройшли восьмеро.

Найбільше балів за результатами конкурсу набрали Володимир Бучко (12,5), Андрій Локтєв (10,0) і Володимир Купчак (9,75). Саме цю трійцю було відібрано для співбесіди з суб’єктом призначення. Фінальні співбесіди проходили 28.05.2021 в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів за участі Міністра Романа Абрамовського.

Володимир Бучко є чинним секретарем Міністерства інфраструктури України, обіймає посаду з травня 2020 року. В липні 2015 р. “Українська Правда” з посиланням на заяву заступника голови фракції “Блок Петра Порошенка” Ігоря Кононенка  писала про наміри БПП пропонувати Володимира Бучка в якості кандидата на посаду Міністра екології.

З 08.11.2019 Держгеонадр очолює Роман Опімах. До призначення Володимира Бучка єдиним заступником Голови Держгеонадр був Роман Сарамага (також брав участь у нинішньому конкурсі, але не пройшов до ТОП-3). Обидва Романи були призначені на свої посади за результатами відповідних конкурсів.

 

Читайте також: Держгеонадр розіграла 8 спецдозволів. Хто переміг на торгах 8 червня?

Читайте також: Які спецдозволи на користування надрами можна купити на торгах у червні?

Читайте також: Компанія з Рівного на самоті розіграла дві бурштинові ділянки

Читайте також: Надра – на долоні. Які дані вже містить Державний геологічний портал?

Читайте також: Дубль два. Законопроект Павла Якименка таки взяли за основу

 

Джерело фото https://www.youtube.com/watch?v=m6gmDABE8VY