Лезниківський карʼєр реалізує склад блочної продукції

Лезниківський карʼєр реалізує склад блочної продукції

Новини компаній

ТОВ «Лезниківський карʼєр» (розробляє родовище граніту Лезниківське в Житомирській області) пропонує до реалізації склад блочної продукції – понад 2000 тон за зниженними цінами, в залежності від об’єму. Повідомляють на Facebook-сторінці підприємства. 

Відповідно до оголошення компанії, акція діє протягом червня 2022 р.. Як повідомили NADRA.info в Лезниківському карʼєрі, актуальними є прайси, розміщені за посиланням. Контактні телефони – тут.

 

Довідково (анкетні дані YouControl):

ТОВ «Лезниківський карʼєр» засновано в 2012 р.. Статутний капітал 5 446 923,44 грн. Реєстрація – с. Червоногранітне, Житомирська обл.. Власник (з грудня 2021 р.) – Кремповой Кухленко Григорій (Іспанія) через Сантівер Трейдінг Лімітед (Кіпр). Керівник – Лукʼянчук Іван. Компанія володіє єдиним дійсним спецдозволом на видобування граніту і граніту порушеного вивітрюванням родовища Лезниківське №1771 до 2039 р. Раніше світлини Лезниківського (можна також зустріти назву Лизниківське, від назви сусіднього села Лизник) родовища публікувалися на сторінці Карʼєри України у Facebook: тут і тут.

Джерело фото: https://www.facebook.com/leznikigranit/