Смолинський торфозавод відновив роботу і оновив ціни

Смолинський торфозавод відновив роботу і оновив ціни
Торфобрикет. Зображення асоціативне

Новини компаній

Філія «Смолинський торфозавод» Державного підприємства «Чернігівторф» відновила роботу. Повідомляє NADRA.info із посиланням на оголошення філії. 

 «Шановні клієнти, наше підприємство відновило роботу одним із перших на Чернігівщині, як тільки Збройні Сили України звільнили область від окупантів. Наразі підприємство працює в половину потужності та виготовляє продукцію для споживачів.

Як відомо, непроста ситуація склалася в Україні в енергетичному секторі, тому у зв’язку з подорожчанням енергоносіїв та паливно-мастильних матеріалів, піднялась у ціні і продукція Смолинського торфозаводу. Публікуємо актуальні ціни для споживачів», – йдеться у повідомленні.

Також на офіційному сайті заводу оприлюднили нові ціни на продукцію:

Джерело: http://smolyntorf.com/2022/06/02/novi-tsiny-na-produktsiyu-torfozavodu/

Контакти для звʼязку зі Смолинським торфозаводом:

Тел.: +380 (462) 68-64-32
E-mail: [email protected],

Директор Валентина Володимирівна Огієнко – (096) 777-31-65

Менеджер зі збуту – (096) 062-58-33

 

Торфʼяний контекст

Станом на листопад 2021 року в Україні дійсними були понад 40 спецдозволів на геологічне вивчення і видобування торфу, які належали 34 компаніям/підприємствам, включно з державними. Державних торфʼяних підприємств 7, але чинними спецдозволами на видобування торфу володіють лише кілька. Про стан галузі станом на лютий 2021 р. читайте тут.

В квітні 2021 року у Фонді державного майна України прогнозували, що до кінця 2021 року всі торфʼяні ДП виставлять на продаж. Втім, приватизація не відбулася, і навіть не розпочалася. Більше про затримку добувної приватизації в грудні 2021 р. ми писали тут.