Рудомайн провів екскурсію для дітей-переселенців

Рудомайн провів екскурсію для дітей-переселенців

Новини компаній

У День захисту дітей 01.06.2022 компанія «Рудомайн» влаштувала екскурсію для дітей-переселенців, які зі своїми батьками рятувалися від бойових дій та знайшли захист та притулок у Кривому Розі. Повідомляють на Facebook-сторінці компанії.

Діти – переважно з Харківщини та Херсонщини. Перед виїздом на виробництво діти вислухали обов’язковий семінар з техніки безпеки та вдягли каски та сигнальні жилети. Під час екскурсії діти змогли побачити працюючу кар’єрну техніку.

Особливе захоплення вони отримали не тільки від перебування в кабіні вантажівки та екскаватора, а й від спостереження за роботою водяної пушки, яка не має аналогів в Україні.

«Діти на власні очі побачили масштаб виробництва, міцну сучасну техніку та технологічні процеси видобутку залізної руди у кар’єрі Північний. Я впевнений, що для них ця подія стала не нудною звичайною екскурсією, а джерелом свіжих вражень та емоцій», — підкреслив директор компанії Володимир Колос. Після екскурсії кожна дитина отримала солодкий подарунок від компанії.

В березні 2022 р. у Рудомайні повідомляли, що надали 15 млн грн Збройним силам України та Територіальній обороні міста Кривий Ріг. Частина коштів була призначена на закупку засобів оборони та екіпіровки бійців ТрО, а також забезпечення їх паливом. Згодом у компанії заявили, що виділили 2 млн грн на гуманітарну допомогу дітям з особливими потребами, які постраждали в результаті воєнних дій. Станом на 22.03.2022 компанія заявляла про 1 млн дол., перерахованих на потреби Збройних сил України, Територіальної оборони та на допомогу дітям, які постраждали від бойових дій. У квітні Рудомайн звітував, що на потреби оборони міста Кривий Ріг і Дніпропетровської області задіяно 250 працівників та 42 одиниці техніки (екскаватори, бульдозери, крани, паливозаправники та інше), передано у військомати 4 автомобіля та оказано допомогу у ремонті військових машин. У травні компанія передала додатково 5 млн грн на допомогу ЗСУ.

Довідково (анкетні дані YouControl):

ТОВ “Рудомайн” засновано в 2010 р.. Статутний капітал 19 177 911,66 грн. Реєстрація – м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.. Власник Андреу Катя (Кіпр) через компанію “АРДК МАЙНІНГ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ ХОЛДІНГ ЛТД” (Кіпр). Кервіник – Колос Володимир. ТОВ “Рудомайн” володіє спецдозволом №6511 на видобування руд заліза родовища ділянка №2 кар’ єру Південний з врахуванням західного флангу “Ділянка №3” (дані ДНВП “Геоінформ України”).

 

Читайте також: Рудомайн запустив у роботу Epiroc DM75

 

Джерело фото: https://www.facebook.com/rudomain.ua