Східний гірничо-збагачувальний комбінат оголосив понад 290 вакансій

Східний гірничо-збагачувальний комбінат оголосив понад 290 вакансій

Державне підприємство «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» (СхідГЗК) оприлюднило перелік із понад 290 вакансій, відкритих на підприємстві станом на серпень 2022 р.. Повідомляє NADRA.info із посиланням на офіційний сайт ДП.

Найбільше вакансій – 102 – на Інгульській шахті. На Новокостянтинівській – 46 вакансій, на Смолінській – 68. 

Найвищі оклади пропонуються в керівництві СхідГЗК: головному бухгалтеру (60 – 66 тис. грн) і начальнику служби капітального будівництва (32,4 – 42 тис. грн).

Із повним переліком вакансій можна ознайомитися за посиланням. Детально про вимоги до кандидатів за освітнім та кваліфікаційним рівнем можна дізнатися у службі по роботі з персоналом ДП «СхідГЗК» за адресою: м.Жовті Води, вул. Горького, 2 (управління) в робочі дні з 8 до 17 години (перерва з 12 до 13 години). Контактні телефони: 050-451-05-79 (Жовті Води),  067-836-91-88 (Інгульська шахта), 066-042-71-01 (Новокостянтинівська шахта), 066-118-75-77 (Смолінська шахта).

ДП СхідГЗК створене в 1951 році. Першу руду шахта «Нова» комбінату видала в 1956 році, перший кілограм концентрату урану отримали в 1959 році. Східний гірничо-збагачувальний комбінат – це один з 28 уранодобувних центрів світу, серед яких він знаходиться в першій десятці,а також є найбільшим у Європі. СхідГЗК – єдине в Україні підприємство, що забезпечує видобуток природного урану і виробництво його оксидного концентрату. Комбінат географічно розташований у двох областях: Дніпропетровській та Кіровоградській, центральний офіс знаходиться в м. Жовті Води Дніпропетровської області. Основна продукція комбінату – концентрат природного урану. СхідГЗК виробляє також сірчану кислоту, гірничошахтне устаткування. Комбінат надає транспортні послуги (авто- і залізничні) , ремонтно-будівельні, науково-дослідні і конструкторські розробки, послуги зв’язку та ін. (джерело). За даними Публічного аудиту надрокористування, станом на жовтень 2021 р. СхідГЗК володів 8 спецдозволами на видобування уранових руд, піску та технічних і питних вод (всі в Кіровоградській обл.). Запаси одного з родовищ підприємства – Мічуринського (Мічурінського) – обліковуються як дотаційні. Дані про обсяги запасів і видобування – для службового користування.

З жовтня 2021 р. обовʼязки генерального директора ДП СхідГЗК виконує Сергій Шовгеля.

 

Джерело зображення: https://www.nfuel.gov.ua/pidpriemstva/shidgzk/