Ділянку піску в руслі Десни зняли з продажу

Ділянку піску в руслі Десни зняли з продажу
Зображення: https://ubiz.ua/

Державна служба геології та надр України скасувала оголошений аукціон з продажу спеціального дозволу на користування ділянкою піску Південно-Літкинська, яка знаходиться в руслі річки Десна в Київській області. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на Наказ Голови Держгеонадр Романа Опімаха від 28.12.2023 №675 (завантажити).

Лот знято з продажу у зв’язку зі скасуванням рішення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 16.10.2023 № 25/4-17/16067-23 стосовно внесення пропозиції щодо включення Південно-Літкинської ділянки з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки корисних копалин з подальшим видобуванням корисних копалин (промислова розробка родовищ) піску, до переліку ділянок надр, дозволи на користування якими виставляються на аукціон.

Нагадаємо, аукціон з продажу права користування Південно-Літкинською ділянкою піску очікувався 04.01.2024 (ініціатор – ТОВ «ВК Профі», код ЄДРПОУ 41691865). Про інші торги, заплановані у цей день, читайте за посиланням

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

Перелік надрокористувачів, які володіли дійсними спецдозволами на ділянки надр із покладами піску в акваторіях річок Десна, Дніпро, Південний Буг і Березанського Лиману станом на квітень 2023 р. можна переглянути за посиланням.