Лезниківський карʼєр розпочав новий видобувний сезон

Лезниківський карʼєр розпочав новий видобувний сезон
Фото: https://www.facebook.com/Leznykivsky/

ТОВ «Лезниківський карʼєр» розпочав новий сезон видобутку блоків Лезниківського родовища червоних гранітів (Житомирська обл.).

«Запрошуємо до співробітництва! Працюємо заради Перемоги, надаємо робочі місця, виплачуємо середню заробітню плату 9 мобілізованим працівникам з 2022 р., сплачуємо вчасно податки, підтримуємо громаду і дякуємо ЗСУ за захист України!», – йдеться у Facebook-дописі Лезниківського карʼєру*.

Склад блочної продукції Лезниківського карʼєру (червень 2022 р.)

 

Розкривні роботи (вересень 2023 р.)

ТОВ «Лезниківський карʼєр» засновано в 2012 р.. Статутний капітал 5 446 923,44 грн. Реєстрація – с. Червоногранітне, Житомирська обл.. Власники: Матвієнко Василь, Педченко Ліна (через ТОВ «Редграніт», обидва – Україна), Терещенко Олена (Україна). Керівник: Горба Володимир. Компанія володіє єдиним дійсним спецдозволом на видобування граніту і граніту порушеного вивітрюванням родовища Лезниківське №1771 до 2039 р. (YouControl). Торгова назва/марка блоків: GR6 – MAPLE RED. Раніше світлини Лезниківського (можна також зустріти назву Лизниківське, від назви сусіднього села Лизник) родовища публікувалися на сторінці Карʼєри України у Facebook: тут і тут.

Нагадаємо, Державна служба геології та надр України пропонує інвесторам взяти участь в аукціоні з продажу спеціального дозволу на видобування граніту, мігматиту і кристалічного сланцю родовища Бовкунське (Київська обл.). 

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ

 

*В розділах Говорять компанії , Говорять асоціації , Надра інших деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.