ПП Рома почало відвантажувати щебінь Гулянецького щебзаводу

ПП Рома почало відвантажувати щебінь Гулянецького щебзаводу
Фото: https://everything-for-business.com/

Новини компаній

Приватне підприємство «Рома» оголосило про початок оптового продажу щебеневої продукції Гулянецького щебзаводу. Повідомляють на Facebook-сторінці компанії*.

Доступні до замовлення всі фракції в наявності на складі. Можливий самовивіз та відвантаження автотранспортом та залізничними вагонами. Завантаження працює 24/7. Локація с. Бондарівка Житомирської області (залізнична станція Ушиця).

Деталі та замовлення – за телефоном: +38 093 254 54 04.

NADRA.INFO писали, що в листопаді 2023 р. відбулася зміна власника ТОВ «Гулянецький щебзавод», яке видобуває граніти та виробляє щебеневу продукцію в Житомирській області. Новою власницею стала Любов Демчина (через ТОВ «Керамік»), директором компанії було призначено Віталія Вербицького. Любов Демчина є дружиною Романа Демчини – засновника і керівника ПП «Рома», яке розробляє родовище піску Староскварявське (Львівська обл.), спеціалізується на будівництві та обслуговуванні автомобільних доріг, виробництві і продажу будівельних матеріалів. 

 

Фото: https://www.facebook.com/pproma.ua/

 

ТОВ «Гулянецький щебзавод» засновано в 2004 р.. Статутний капітал 59 635 000 грн. Реєстрація – с. Бондарівка, Коростенський р-н, Житомирська обл..

 

Щебзавод володіє дійсним спецдозволом №3956 на видобування граніту, габро-анортозиту, лабрадориту, монцоніту і мігматиту родовища «Північна ділянка» (Житомирська обл., до 2031 р.)

*В розділах  Надра інших , Говорять компанії , Говорять асоціації деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.