ОГХК та Оболонь долучились до Комітету надрокористування EBA

ОГХК та Оболонь долучились до Комітету надрокористування EBA
Джерела зображень: https://www.umcc-titanium.com/ , https://obolon.ua/ua

У січні 2024 року команда експертів Комітету Надрокористування Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association, EBA) поповнилась двома новими членами. Повідомляють в Асоціації*.

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» — одна з провідних українських гірничодобувних компаній. Компанія є найбільшим виробником титану у світі, а також лідером з виробництва ільменітового концентрату в Україні та унікальним виробником рутилового, цирконового, ставролітового і кіаніт-силіманітового концентратів та кварцового піску.

ПРАТ «ОБОЛОНЬ» — найбільший український виробник мінеральних і питних вод, солоду, безалкогольних/слабоалкогольних напоїв та пива.

 

«Основа сучасного підходу до розвитку підприємств – це партнерство та розширення кола міжнародного співробітництва. Для АТ «ОГХК» такий інструмент лежить в основі діяльності. Тому я переконаний, що членство в EBA відкриє для компанії додаткові перспективи у побудові ефективних взаємовідносин з експортерами та великим бізнесом, а також матиме ефективні результати не лише для нас, але й для всієї гірничодобувної промисловості України», – заявив Перший заступник голови правління АТ «ОГХК» Єгор Перелигін.

«Приріст кількості учасників Комітету підвищує нашу експертність, зокрема завдяки унікальному досвіду представників компаній, які займаються розробкою природних ресурсів, що визнані критичними сировинними матеріалами, що у свою чергу допомагає зосередитись на ширшому колі питань при захисті інтересів учасників бізнес спільноти», – коментує координатор Комітету надрокористування Європейської Бізнес Асоціації Мар’яна Оганян.

«Я радий, що зацікавленість діяльністю Комітету збільшується, а кількість його учасників зростає. Відтак будуємо амбітні плани та ставимо акцент діяльності Комітету у першому кварталі на відстоюванні інтересів бізнесу при внесення змін до Кодексу України про надра, які зараз напрацьовуються у ВРУ, а також на проведенні виїзних засідань задля обміну досвідом», – заявив Голова Комітету надрокористування Дмитро Кащук.

Нагадаємо, що до учасників комітету входять ще 18 компаній: 

Про плани Фонду державного майна
приватизувати ОГХК читайте
в інтервʼю екс-очільника ФДМУ

 

*В розділах  Надра інших , Говорять компанії , Говорять асоціації деякі публікації/новини/прес-релізи компаній-надрокористувачів, асоціацій у сфері надрокористування та інших медіа можуть відтворюватися дослівно. В разі передруку редакція не здійснює додаткову перевірку викладеного, покладаючись на першоджерела.

На правах реклами

КУПУЙ СПЕЦДОЗВОЛИ НА КОРИСТУВАННЯ НАДРАМИ ТУТ